Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA pe Alba24: Bilete eliberate „din când în când”, la patinoarul din Piața Cetății. Alte nereguli semnalate de albaiulieni

Publicat

12386556_1021841194503076_1422974846_n Noul patinoar amenajat în acest an în Piața Cetății din Alba Iulia strânge atât bucurii, cât și critici din partea cetățenilor. Unii dintre ei reclamă că li se eliberează bilete „din când în când”, fiind pusă totodată la îndoială legalitatea acestora.

Frumos amenajat, dar oameni responsabili la patinoar calificați în furt calificat. În acea unitate nu se face în primul rând pic de dezinfecție a încălțămintei, se încasează pret unic, chit că ai 3 ani, chit că ai 99 de ani și, cel mai grav, se eliberează bon din când în când, nefiscal”, a transmis unul dintre cititorii Alba24.

Cu toate acestea, administrația locală, cea care are contract cu firma care a adus patinoarul, susține că activitatea se desfășoară în condiții legale, nefiind necesară eliberarea unor bonuri fiscale în acest caz. Pentru orice alte nemulțumiri, cetățenii se pot adresa autorităților competente.

Patinoarul amplasat în Piața Cetății este una dintre atracțiile sezonului de iarnă de la Alba Iulia, parte din distracțiile de la Parcul de Sărbători. Patinoarul o dimensiune de 600 de metri pătrați și va fi funcțional timp de două luni, însă termenul se poate prelungi dacă oamenii vor manifesta interes pentru pentru acest sport de iarnă și dacă vremea va permite.

Prețul unei ore de acces pe patinoar este de 10 lei, iar cei care doresc pot închiria o pereche de patine pentru o oră cu 5 lei. Patinoarul este deschis zilnic între orele 10.00 – 22.00.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. mihaela

    sâmbătă, 26.12.2015 at 14:59

    Intr-adevar nu se dau bilete de acces,am fost de 3 ori si nu am primit bilet,azi 26 decembrie am solicitat bonul si am primit un bon nefiscal,iar oamenii responsabili de patinoar sunt de o aroganta crasa…

  2. Eu

    duminică, 27.12.2015 at 13:40

    si eu am fost la patinuar zilnic si nu am primit bilet sau bon fiscal….personal arogant… rusine lor..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax