Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24 |Ce nu ştiau albaiulienii: Cei care au loc de parcare în zona „Patibar” au „undă verde” de la primărie să-şi monteze „opritoare”

Publicat

parcare patibar În Alba Iulia, unele locuri de parcare pentru care locatarii plătesc abonamente la primărie au ajuns să fie şi „securizate”. Mai exact ca să evite necazurile, doi cetăţeni care au locurile de parcare plătite în zona Cetate, pe Bulevardul revoluţiei, lângă blocul Patibar, şi-au montat dispozitive de blocare. Un cititor Alba24 a sesizat situaţia şi a transmis fotografii pe adresa redacţiei.

„Parcă nu este voie să obturezi parcarea cu nimic, chiar dacă e plătită. Poliţia locală ce face?”, spune cititorul nostru. Contactat de Alba24, şeful Poliţiei Locale Alba Iulia, Ioan Vodă, a declarat că locuitorii „care au locuri plătite în parcarea de la Patibar au primit aprobare din partea Primăriei Alba Iulia pentru montarea acestor dispozitive”.

Este vorba despre stâlpi mici din metal, „sădiţi” în asfaltul din parcare.

Cu toată că regulamentul în vigoare interzice montarea unor „opritoare” pe locurile proprii de parcare, la Alba Iulia s-a făcut o excepţie pentru cetăţenii care au locuri în parcarea de la Patibar.

Ioan Vodă a spus că din această zonă au venit cele multe solicitări din partea cetăţenilor care plătesc pentru rezervarea locurilor de parcare şi se trezesc că de fapt sunt ocupate de alte maşini, şi nu de cele proprii. „Am avut o întâlnire cu viceprimarul Paul Voicu şi cetăţenii care au locuri de parcare la Patibar. Spuneau că plătesc parcările şi aţii îşi puneau maşinile pe locurile lor. Au primit aprobare din partea Primăriei Alba Iulia să îşi monteze dispozitive de blocare a accesului altor maşini pe locul lor. Este zona de unde am primit multe solicitări din partea şoferilor şi sunt singurii care au primit această aprobare”, susţine şeful Poliţiei Locale Alba Iulia.

Cu această ocazie pot afla şi ceilalţi şoferi care au drum prin zonă că pot da peste astfel de locuri de parcare cu „opritoare”, în zona Patibar.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. yo

    luni, 08.09.2014 at 18:23

    pai ce paul voicu modifica cum vrea muschii lui o hotarare a consiliului local? daca regulamentul a fost adoptat printr-o hotarare a consiliului local, numai printr-o alta hotarare a consiliului local poate fi modificat acest regulament. si pentru egalitate de tratament ori are fiecare dreptul sa-si blocheze parcarea ori nu are nimeni. nu se poate sa fi discriminat sau favorizat in functie de zona. dar politistii locali la cata scoala ”are” in frunte cu seful ”care este” nu stiu nici macar ca trebuie sa aplice regulamentul de parcare nu ceea ce spune catelusul sef a lui hava. legea e lege pentru toti.

  2. Kathy

    luni, 08.09.2014 at 18:51

    Da…acesti platitori de parcare nu aveau altceva de lucru decat sa sune la politie. Am parcat 10 min, pana am intrat int-un magazin si m-am ales cu amenda de 200 Ron. Totusi pentru a intra in magazinele din acea zona, unde putem parca? Bicicleta o pot lega de acele opritoare magice?-sau ma amendati si daca o sa calc pe parcarea platita, de acesti cetateni hiperactivi???

  3. Kathy

    luni, 08.09.2014 at 18:54

    Acolo nici nu ar fi trebuit atribuite locurile de parcare. Daca mergi in acea zona cu masina nu ai nici o posibilitate sa parchezi, cred ca se incurajeaza transportul public 😉

  4. Robert

    luni, 08.09.2014 at 19:02

    Si de la cine ceri asta, domnule „yo”? De la Voicu ? Voicu face ce vor muschii lui, nu te-ai prins pana acum ? Cred ca il are cu ceva la mana si pe Hava si pe Dumitrel&Co. De exemplu, a dat doua hotarari de CL in acelasi timp : imbracaminte obligatorie in bazinul olimpic si platirea accesului in Cetate. Daca mergi cu short la bazin, aia ar fi in stare sa te spanzure, doar exista hotarare de CL care reglementeaza asta, nu ? Barierele in cetate sunt tot acoperite cu carton. Sa merg la bazin in short si sa le explic ca ori aplica ambele hotarari, ori niciuna ? Sau asteapta **** sa isi deschida nevasta lui o firma care se ocupa cu intretinerea barierelor, sa manance si ei o paine. Sunt DEZGUSTAT

  5. lupu sur

    luni, 08.09.2014 at 21:57

    Ai dreptate si daca este vorba de egalitate,sa fie egalitate. Si parcarile de pe Goldisi sa fie cu plata. Sa le blocam toti.Sa vedem ce mai fac cei cu cabinete medicale ( gen dr.Rau ) .Nu ai loc sa-tipui masina nici o data ,decat dupa ora 23. Si daca mai este si un chef la Pitaria Sergio ( unde este vecin si dl.Voda,care apropo nu ia nici o masura contra decibelilor) sa te ti frate.Poate ne lamureste cineva de ce este orsul de sus impartit in doua? Si aici sant interese? Eu de ce nu pot sa am parcare? Domnii care si-au blocat parcarea la pati bar,pot parca linistit la geamul meu pe Goldis da
    ca vin la doctor? Daca da, eu de ce nu pot la ei in parcare ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax