Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA pe Alba24: Colegiul Medicilor din Alba s-a transformat în SPA. Cu ce mesaj îi întâmpină pe oameni site-ul CMRA

Publicat


cm 2 Colegiul Medicilor din România filiala Alba vă invită la SPA. Cel puțin asta arată site-ul instituției care are pe prima pagină, pe lângă imaginile care te duc cu gândul la relaxare, și un mesaj care ne face să credem că am intrat pe pagina greșită, „Welcome to Wellness Spa”. 

Nu se știe dacă CMRA s-a transformat în centru de frumusețe și îngrijire, însă pagina de internet a instituției asta ne face să credem.

Dacă intrați pe pagina cmralba.ro pentru a verifica sau a afla o informație care ține de colegiul medicilor, veți fi întâmpinaţi de câteva imagini care te fac să uiți motivul accesării site-ului și te duc cu gândul la câteva ore la SPA.

cm Și mesajul de întâmpinare este unul puțin ciudat pentru o astfel de instituție și anume, „Welcome to Wellness Spa”. Poate o fi strategie de relaxare a oamenilor sau poate încă platforma nu a fost finalizată.
Neconcordanța dintre ce reprezintă acestă instituție și mesajul de primire ne-a fost sesizată de un cititor Alba24.ro care spune că „pentru o instituție a statului e inacceptabil să prezinți un asemenea site web. Probabil e în construcţie, dar se poate pune în offline”.

Conducerea CMRA s-a schimbat la sfârșitul anului trecut iar, în urma alegerilor interne derulate în perioada noiembrie-decembrie, preşedintele organizaţiei profesionale a fost desemnat medicul chirurg Ioan Susan, care îi succede în funcţie doctorului Gheorghe Vieru, cel care a coordonat activitatea instituţiei, de la înfiinţare.

Pentru perioada 2015 – 2019, Biroul Executiv al Colegiului Medicilor Alba este format din: Ioan Susan (medic chirurg) – preşedinte, Florin Viorel Busuioc (medic psihiatru) – vicepreşedinte, Flaviu Piţu (medic chirurg) – vicepreşedinte, Mădălina Georgeta Vesa (medic de familie) – vicepreşedinte, Elena Lăcrămioara Danciu (medic de familie) – secretar. De asemenea, Biroul Executiv de conducere a CMR îi are ca membri pe: Marcela Rău (medic cardiolog), Silviu Dan Crainic (medic radiolog), Carmen Crăciun (medic de familie), Voichiţa Varmaga (medic de familie), Adrian Bogdan Ghigolea (medic specialist nefrologie), Anca Alexandra Romcea (medic specialist gastroenterologie) şi Liana Stănescu (medic primar ATI).

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax