Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Știrea ta pe Alba24: Cozi de sute persoane în fața Consulatului Român din Munchen. Cetățenii români din diasporă au votat la referendum

Publicat

Românii din străinătate și-au întors astăzi privirea înspre țara natală și s-au deplasat în număr mare la vot. Chiar dacă se află la sute de kilometri de România aceștia au arătat că sufletul îl au încă în țară iar cel puțin în Munchen, sute de cetățeni români s-au prezentat la urne.

Un albaiulian aflat în vizită în Germania a fotografiat astăzi cozile imense de oameni prezenți în fața Consulatului Român din Munchen pentru a vota la referendumul pentru demiterea președintelui Traian Băsescu. Acesta ne-a comunicat că a reușit să voteze abia după o oră după ce a ajuns și că în fața sa se aflau cel puțn 100 de persoane.

Dacă au votat sau nu pentru schimbare românii din Germania, nu știm, dar ceea ce este impresionant este faptul că, deși plecați din țară, aceștia nu au renunțat la dreptul de a vota iar astăzi și-au întors privirea înspre viitorul României.

Vă invităm să vedeți imagini cu românii din Munchen care s-au prezentat astăzi la vot.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax