Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA pe Alba24: Cu mașina Primăriei Sebeș, „uitată” pe trotuar. Parcare neinspirată, sancționată de cetățeni

Publicat

15326500_1265073796890150_3653823943372576608_nUn nou caz de parcare mai puțin „inspirată” a fost semnalat, de această dată, la Sebeș. Un cetățean a surprins mașina Primăriei „uitată” pe trotuar, pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiu.

„Așa se parchează mașina Primăriei Sebeș, jumătate pe trotuar, dar din nefericire nu îl amendează nimeni pe șofer. Domnii de la Poliția Locală amendează doar pe cine vor dumnealor. Mai mult de atât, dacă le ceri niște explicații spun că nu este treaba noastră, dar și mai mult în urma discuției te trezești cu o amendă de 1.000 lei la taxe și impozite, proces verbal de care nu știe nimeni de el. Eu doar având treabă la camera 13 în Primăria Municipiului Sebeș sunt informat că este un proces verbal nesemnat de nimeni cu motivul <injurii la Poliția Locală>”, a transmis cetățeanul pe rețeaua de socializare Facebook.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. maya

    joi, 08.12.2016 at 09:19

    ce noroc a avut ca nu l-a prins politia …locala Apropos,eu am fost surprins si amendat pe strada teilor(ZONA SPITAL)de catre politia locala care viziteaza in fiecare zi aceasta zona (am urmarit hartiiile afisate pe perbrize).fara a cauta sa semnalizeze ca in zona exista parcare in spatele spitalului…Ce parere are d-nul primar? In spital montam CT-ul si afara recuperam din ….cheltuieli.Cred ca politia locala ar purtea semnaliza accesul in parcarea spitalului (in spate)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax