Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: Cum a blocat un instructor de şcoală de şoferi o ieşire dintre blocurile din centrul oraşului Alba Iulia

Publicat

Un cititor Alba24 ne-a transmis o fotografie şi totodată a sesizat o situaţie petrecută, după spusele acestuia, vineri, la amiază, în centrul oraşului Alba Iulia. În fotografie se vede o maşină de şcoală de şoferi care este parcată în dreptul unui gang de acces la aleile din spatele blocurilor de pe strada Frederic Mistral din oraş. La volanul maşinii, în caz de „urgenţe”, a rămas însă „eleva” care urmează să dea examen pentru permis.

Cititorul nostru susţine că este un exemplu prin care se vede cum sunt învăţaţi viitorii şoferi să parcheze.

„Aşa învăţăm viitorii şoferi să parcheze. Tovarăşul instructor şi-a lăsat <studenta> în maşină şi a plecat să-şi rezolve mici probleme. Halal instructor. Şi ne mirăm de ce sunt atâţi şoferi inconştienţi. Asta se întampla astăzi, 20.06.2014, ora 11.20, în centrul oraşului Alba Iulia”, este mesajul primit la rubrica Ştirea Ta pe Alba24.

Bănuim că instructorul a avut de rezolvat probleme care nu mai sufereau amânare şi cei care au drumuri dese prin centrul oraşului ştiu cât de greu este să găseşti un loc de parcare „legală” în zona respectivă, mai ales la ore de vârf. În plus, având în vedere că eleva a rămas la maşină, nu putem spune că autoturismul a fost chiar abandonat într-o zonă unde nu se putea parca. Doar că, în lipsă de permis şi de instructor, ar fi fost curajos şi chiar caz penal să încerce să mute maşina de şcoală de una singură.

În plus, cititorul Alba24 a precizat că maşina a blocat gangul pentru mai mult de zece minute, încurcând drumurile celor care vroiau să iasă dintre blocuri.

Dacă surprinzi vreo situaţie sau vreun eveniment pe care le consideri relevante şi de interes pentru alţii, nu ezita şi scrie-ne la Ştirea Ta pe Alba24. Aşteptăm fotografii şi detalii despre ce vezi, auzi şi crezi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. lunetistul

    vineri, 20.06.2014 at 17:35

    Cred ca deja s-au plictisit tov instructori,aproape toti. Circula cu elevii fara sa aprinda luminiile inafara localitatii,nu semnalizeaza la schimbarea directiei de mers,se deplaseaza cu 20 km la ora si apoi ne miram ca dupa ce-si iau permisul elevii sfarsesc in garduri,pomi si alte masini. Asa cum sunt elevii instruiti aceea este valoarea instructorului…….nula.Acelui individ ar trebui sa i se ia licenta pt cel putin 2 ani de zile. Poate asa incepem sa invatam sa respectam si sa ne respectam.

  2. Rocco

    vineri, 20.06.2014 at 20:20

    Sunt sub orice critica…pe arterele importante din oras la ore de varf ei circula cu elevi in masina cu 20 la ora , am diverse cunostiinte care au terminat de 3 4 ani si circula cu maxim 80 la ora pe drumuri din afara localitatii. Bani aruncati.

  3. mdda

    vineri, 20.06.2014 at 22:49

    Circula si ei pe arterele importante din oras la orele de varf si cu 20 la ora (normal ar fi 40) si pe prima banda de langa axul soselei, unde este cazu de doua benzi, nici nu semnalizeaza schimbarea de mers , vai de capul instructorilor . Dupa ce isi iau carnetul de conducere produc accidente , uneori mortale a altor persoane nevinovate. Ridicare de licenta.

  4. albanezul

    duminică, 22.06.2014 at 17:07

    Vad ca toti o dati inainte cu viteza de 20…cand ai covrigu de 2 ore in mana ce vreti? Nu va inteleg,asa grabiti sunteti toti?In oras(Alba iulia) care il strabati cap coada in 15min! Poate nu credeti dar mai sunt si invatacei in ale soferiei care in scoala aia de soferi conduc pt prima data,nu ca voi…majoritatea ce va jucati cu masinile parintilor,prieteni,etc..inainte de scoala! La orele de varf??!! Pai cand sa invete,noaptea la 2 …singuri in trafic?!Este o boala nationala deja,toti sunt deranjati de vitezele”mici”ale altora…da..ca si aveti infrastructura de formula 1! 2m de autostrada…plina de probleme,drumuri nationale cu 1 banda pe sens…1000 de satucuri si localitati prin care trec…carute si tractoare..da…si trebuie xx km/h! Merge prea incet…depaseste-l regulamentar.,,daca sti cum se face manevra asta!Si la faza cu banda2,daca voi desteptii nu ati parca aiurea peste tot pe banda 1…da..am circula si noi asa cum ar trebui.Daca dai de 20m de banda libera pe b1 si zici sa conduci regulamentar,dupa alti 20m ramai blocat din cauza unui destept parcat,,si stai 10min sa iesi de acolo..caci de`,cine te-a pus sa intri acolo pe b1?!Vreti exemplu la chestia asta!?Drum nou finalizat cu 2 benzi pe sens..iesirea spre Cluj…de la Barabant pana la capat plin de masini ce blocheaza b1,majoritatea in fata la pompieri,la 2m de un sens giratoriu!!Oare pandacii-boschetari..scz..politia rutiera chiar nu-I vede?!!Si bonus,intre blocuri unde sunt stradute inguste cu loc pt o sg masina(drumuri majoritatea ingustate drastic de parcarile platite) nu am avazut niciodata militia la datorie..macar la capete de strazi sa degajeze cu 2-3 amenzi de aceia care lasa masinile aiurea,pana pe trecerile de pietoni!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax