Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA pe ALBA24 | „Ditamai balta” la intrare pe Șanțul de Nord al Cetății dinspre Hotel Cetate: „Oare nu se poate face un pic de trotuar?”

Publicat

Accesul pe traseul de nord al Cetății Alba Carolina a devenit o aventură în aceste zile, în special după precipitațiile din ultima perioadă. La ieșire din tunelul ce duce dinspre Hotel Cetate pe șanțul de nord, s-a creat o adâncitură în solul format deocamdată din nisip și pietriș.

Groapa s-a umplut cu apă de ploaie, iar din această cauză, intrarea pe traseu este aproape imposibilă. Un cititor Alba24.ro ne-a sesizat, vineri, neplăcuta descoperire, făcând apel la autoritățile publice să construiască un mic trotuar pentru a rezolva problema.

La intrarea spre șanțurile Cetății dinspre hotel Cetate tronează o ditamai balta, făcând accesul dificil pe acolo mai ales pentru oamenii în vârstă. Oare nu se poate face un pic de trotuar sau măcar să se ridice puțin nivelul trotuarului? Balta tronează acolo de cel puțin o lună”, a observat cititorul Alba24.ro.

Ai un pont, o secvență filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții ? Posteaz-o aici !

Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Se poate întâmpla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”.

Nu uita să menționezi:

– locul unde s-a întâmplat evenimentul

– ziua și chiar ora la care l-ai surprins

– chiar şi câteva cuvinte despre ceea ce ai reușit să surprinzi pe cameră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. io aneax

    duminică, 02.06.2013 at 23:46

    pe-aicia nu se trece … daca ploua … decat cu barca :))) bine ca stau mormanele de dale peste tot, de nu le mai poti suporta… ce ar fi asa greu sa se puna (mai mult de 3) dale in groapa asta???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax