Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA pe ALBA24: Domeniul public… al nimănui! Un capac de canal „dispărut” de două luni nu își găsește nicicum „înlocuitorul”

Publicat

Un capac de canal, „dispărut” de două luni de pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia dă bătăi de cap locuitorilor din zonă, care nu reușesc să identifice autoritatea care să îl înlocuiască. Potrivit unui cititor al ziarului Alba24.ro, reprezentanții Primăriei, ai societății Apa CTTA și ai firmei care lucrează la amenajarea acelei străzi, își pasează responsabilitatea de la unul la altul, iar soluția primită de cetățean rămâne cea de a „prinde hoțul” sau de a „plăti canalul lipsă”.

„Pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia (n. r. la ieșire din oraș înspre Cluj-Napoca) în dreptul imobilului cu nr. 17 de aproximativ 2 luni de zile lipseste capacul unei guri de canal acesta fiind cel mai probabil furat. Am făcut mai multe sesizări telefonice celor de la Apa CTTA și Primărie (care ne-a direcționat tot către cei de la Apa CTTA) însă la al 5-lea apel telefonic ni s-a comunicat că acest lucru nu ține de ei ci de firma care se ocupă de amenajarea acestei străzi, adică Florea Grup. Am sunat la cei de la Florea Grup, însă ei ne-au spus că la momentul la care pe trotuar s-au montat dalele acest capac exista iar ei nu sunt obligați să pună mai multe capace decât a fost nevoie initial”, ne-a transmis un cititor Alba24.ro.

„Mi s-a sugerat să prind hoțul sau să plătesc eu capacul de canal lipsă”, ne-a mai spus cititorul.

Încercând să aflăm care ar fi soluția acestei probleme, i-am contactat la rândul nostru pe reprezentanții instituțiilor care ar putea-o remedia.

Reprezentanții Primăriei municipiului Alba Iulia ne-au explicat că responsabilitatea înlocuirii capacelor de canal dispărute intră în atribuțiile societății Apa CTTA. Reprezentanții Apa CTTA au confirmat că, în mod normal, înlocuirea capacelor de canal dispărute sau furate intră în atribuțiile lor, însă, în acest caz, situația este diferită.

„Pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, lucrările de reabilitare sunt efectuate de firma Florea Grup, însă încă nu a fost făcută recepția lucrărilor către Apa CTTA. Astfel, cei care au datoria de a rezolva eventuale defecțiuni, sunt cei de la firma de construcții”, ne-a explicat purtătorul de cuvânt al Apa CTTA, Mihaela Mărginean.

Contactați telefonic, reprezentanții Florea Grup nu au putut fi găsiți în cursul acestei dimineți. Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. furaciosu

    marți, 16.07.2013 at 17:11

    incredibil cum arunca problema o institutie la alta…de la probleme deastea banale, se pot intampla tragedii. cel mai penibil mi se par cei de la Florea Grup, cica ei nu sunt obligati sa instaleze mai multe canale decat au fost nevoie initial, pai dragilor corupti si mincinosi, daca amenajezi strada, pai inlocuiesti capacu ala daca lipseste.
    Cum sa spui sa prinzi matale pe ala care o furat capacul de canal? dupa care sa il acuze politia ca nu ii lasa sa-si faca datoria de oameni ai legii?
    Sau sa plateasca el capacul? cui? la incasat bani toate institutiile sunt bune, ca vor sarii ca „noi incasam banii”.

    „Reprezentanții Apa CTTA au confirmat că, în mod normal, înlocuirea capacelor de canal dispărute sau furate intră în atribuțiile lor, însă, în acest caz, situația este diferită.”
    Ce situatie diferita, prosti angajati pe pile si relatii?
    Daca le fura extraterestrii, voi nu le inlocuiti ca „e o situatie diferita”? canalistilor!

  2. Pingback: ȘTIREA TA PE ALBA24: Vezi cum au răspuns autoritățile la plângerea cetățenilor despre dispariția capacului de canal de pe strada Al. I. Cuza | Alba24

  3. Pingback: ȘTIREA TA PE ALBA24: Cum au răspuns autoritățile la plângerea cetățenilor despre dispariția capacului de canal de pe strada Al. I. Cuza | Alba24

  4. Adrian

    miercuri, 17.07.2013 at 09:27

    Tipic romanesc…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax