Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Dorel a schimbat toboganul din parcul de joacă „Regina Maria” din Alba Iulia. Copiii ajung direct într-o groapă

Publicat

imagine-02 Meșterul Dorel a ajuns în parcul de joacă Regina Maria din zona Porții a V-a din Alba Iulia și s-a apucat de reparații de mântuială. Toboganul din parc s-a stricat și a fost nevoie de montarea unui altuia, doar că „meșterii” au omis un lucru. Dimensiunea celui nou era mai mică și astfel copii care se joacă în zonă și se dau pe tobogan ajung exact într-o groapă. Situația ne-a fost sesizată de un cititor Alba24.ro. 

„Situație hilară în parcul de joacă Regina Maria din zona Porții a V-a din Cetatea Alba Carolina. În urma lucrărilor de înlocuire a unui tobogan defect a rezultat o groapă formată în zona de amplasare a vechiului tobogan. Astfel, noul tobogan, mai scurt decât precedentul, se termină într-o groapă și prezintă un pericol iminent pentru siguranța copiilor care se joacă în parc. De altfel, personal am asistat la episoade în care mai mulți copii au avut de suferit din cauza acestei situații.

Este lăudabilă acțiunea de înlocuire a vechiului tobogan care, fiind defect, prezenta un pericol pentru siguranța celor mici, însă este de inacceptabil să fie luate măsuri de preîntâmpinare a unor accidente prin crearea unor noi pericole”, spune cititorul Alba24.ro.

UPDATE: Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia transmit că vor verifica şi remedia situaţia în teren, în cel mai scurt timp posibil.

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax