Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA pe Alba24: „Ecologizare” eșuată, cu buldoexcavatorul, în cartierul Micești din Alba Iulia. Groapa ilegală de gunoi rămâne

Publicat

IMG_20160425_161140La începutul acestei luni am prezentat faptul că zona situată în spatele stadionului din cartierul Micești al municipiului Alba Iulia s-a transformat într-o groapă ilegală de gunoi, cu mormane de deșeuri aruncate pe marginea drumului. În urma materialului publicat, s-a încercat „ecologizarea” zonei, însă doar pe hârtie, după cum ne-a transmis un cititor Alba24. 

„Au venit <băieții> într-o sâmbătă (de la 10.00 până la 12.00) cu un buldoexcavator, au împins puțin gunoiul și gata. Asta e ecologizare făcută doar pe hârtie nu și în teren”, a transmis cititorul Alba24.

Vezi și FOTO: ȘTIREA TA pe Alba24: Groapă ilegală de gunoi, în cartierul Micești din Alba Iulia. Focar de infecție, în zona stadionului

Pe imaginile surprinse de cititorul Alba24, pe strada Stadionului din cartierul Micești, se pot observa grămezi de gunoaie, deșeuri rezultate din construcții sau alte resturi, împrăștiate pe marginea drumului sau purtate de vânt pe terenul din zonă, lăsând în urmă o imagine dezolantă.

Pe unul dintre pomii aflați în zonă se află un panou de avertizare pe care sunt specificate valorile amenzilor pentru cei care încalcă legea și depozitează necontrolat deșeuri de orice fel. Totodată, panoul informează că zona este supravegheată video.

Cu toate acestea, cel puțin deocamdată, gunoaiele rămân la locul lor, spre nemulțumirea celor care trec zilnic prin zonă.

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia au transmis că situația a fost semnalată operatorului de salubritate Polaris și este în curs de remediere.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax