Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: Focar de infecţie lângă sediul unei grădiniţe din Alba Iulia

Publicat

Un cititor Alba24 şi-a exprimat nemulţumirea faţă de modul insalubru în care arată o zonă în imediata apropiere de o grădiniţă aflată în spatele Cantinei „Ardealul” din Alba Iulia. Acesta atrage atenţia asupra pericolului pentru sănătatea locatarilor şi mai ales a copiilor, pe lângă imaginea dezarmantă ce o oferă o parte a oraşului ce pare uitată de lume, chiar dacă este înconjurată de locuinţe.

„Vă transmit ataşat câteva imagini care ilustrează peisajul trist din spatele blocului K, situat pe Bulevardul Republicii, Nr. 19.

În oraşul care se doreşte a deveni capitală cultural-europeană, există zone în care investiţiile realizate cu fonduri europene sunt înconjurate de gunoiul şi mizeria autohtone. Alături de nepăsarea autorităţilor locale, persoane care locuiesc la case şi cărora nu li se mai ridică gunoiul menajer, contribuie la crearea unui focar de infecţie. Aflată la 2-3 metri de grădiniţa nou-construită, grămada de gunoi constituie un real pericol pentru copiii care îşi croiesc drum printre resturile menajere şi dejecţiile animalelor crescute la curte.

Clădirea părăsită care oferă adăpost persoanelor fără locuinţă şi câinii fără stăpân care scormonesc în gunoi completează imaginea terifiantă dintr-un <oraş european>.

În încheiere, aş dori să îi intreb pe aleşii locali câţi dintre ei beneficiază de o privelişte asemenea celei de care au parte locatarii blocului din imagine”, este mesajul cititorului Alba24.

Dacă aţi surprins în imagini sau video vreo situaţie pe care o consideraţi relevantă pentru comunitatea locală, dacă vreți să semnalați nereguli, abuzuri și alte probleme care afectează comunitatea aveţi posibilitatea de a transmite detalii la secţiunea Ştirea ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax