Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ŞTIREA TA pe ALBA24 | FOTO-VIDEO: Manele ”la maxim” în orele de linişte, lângă căminele studenţeşti din zona industrială

Publicat

YouTube video

Aflaţi în plină sesiune, studenţii cazaţi în căminele 1 şi 2 ce aparțin de Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (situate în zona industrială) au parte de o adevărată „cură” de manele. Câțiva locatari din acea zonă au grijă ca în orele de linişte să strecoare câte un vers mai „de jale” ori „de veselie”, din repertoriul maneliştilor, cu difuzoarele amplificate la maxim. În lipsa unei reacții din partea autorităţilor de ordine publică, studenții din cămine ne-au trasmis filmulețul de mai jos cu speranța că, poate, dacă le vede vreun profesor, vor avea parte de ceva mai multă indulgență la examene.

Dacă vezi, filmezi sau fotografiezi  fapte și lucruri care te deranjează sau sunt haioase trimite-le pe Stirea ta pe Alba24. Nu uita sa treci locul unde s-a întamplat, data si fă o scurta descriere.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. alin

    luni, 10.06.2013 at 22:19

    trai in Romania … daca va uitati cu atentie la videoclip se vede si o masina a politiei comunitare … dar ce treaba au ei cu muzica ??? :))) poate le place si lor..

  2. omul2

    luni, 10.06.2013 at 22:30

    ***** jegosi cu molozul si gunoiul sub ei , neplatitori de taze si impozite , ajutorati de autoritatile locale , intretzinutzi ca pe niste larve , pleava societatii , a orasului , hoti , criminali , ce sunt . isi merita soarta , sa traiasca in putoare .

  3. camin 2

    luni, 10.06.2013 at 23:49

    am camera la parter in caminul 2 si de pe la ora 10 dimineata pana dupa amiaza se aud incontinuu manele de la vecinii de dupa gard, iar cate odata vine un miros de cauciuc ars incat suntem nevoiti sa inchidem geamul si sa deschidem usa pt a scapa de mirosul urat

  4. gckmchc,hc

    marți, 11.06.2013 at 00:50

    Mda… pe langa asta ca pleci s-au te intorci ‘puradeii’ te intampina cu celebrul „domnu’ nai cinci miiiii????!”. urlete si injuraturi se aud pe tot parcursul zilei…, dar fac parte din societatea din care traim! PS: alin, echipajul nu trece , stationeaza , le place mel , caci ei nu au radio in masina;)

  5. Gore

    marți, 11.06.2013 at 10:53

    ce mai stire :-j altceva nu puteti sa publicati si voi …la TV numa vrajeli si abureli ..pe net la fel ..tara de kkt :-j

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax