Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ştirea ta pe Alba24: Fotojurnal de drum prin oraşul Alba Iulia acoperit de zăpadă

Publicat

Joi dimineaţa, şoferii din Alba Iulia au fost nevoiţi simtă de pielea lor efectele iernii pe drumurile din oraş. Dacă miercuri a nins abundent, a doua zi, după ce şi-au îndepărtat zăpada de pe maşini, a urmat drumul spre serviciu sau alte destinaţii, pe un carosabil pe care-l puteţi vedea în imaginile alăturate.

Unul dintre cititorii Alba 24 ne-a transmis o serie de fotografii din zona Cartierului Cetate, dar şi centru, pe mai multe străzi.

Din cele declarate de reprezentanţii Primăriei, nu s-a acţionat cu material antiderapant pe timpul nopţii, ci doar cu pluguri, din cauza faptului că ninsorile au continuat. Joi însă,s-au efectuat operaţiuni de deszăpezire, adunarea zăpezii în grămezi şi transportare a acesteia cu camioane, atât pe arterele rutiere, cât şi în zona trecerilor de pietoni şi a aleilor din parcuri. Va fi răspândit material antiderapant cu amestec de clorurat de magneziu şi sare. Nu se va utiliza nisip. Reprezentanţii Primăriei reamintesc de obligaţia cetăţenilor şi a agenţilor economici şi a degaja trotuarele din faţa proprietăţilor. Pentru orice problemă privind situaţia actuală, albaiulienii pot suna la numărul de telefon 0258.813.534, Serviciul Domeniul Public.

Vă prezentăm imaginile trimise de cititorul Alba24. Dacă aţi surprins vreun instantaneu de iarnă din oraş, dar şi din alte zone din judeţ, aşteptăm fotografiile la secţiunea „Ştirea ta pe Alba24.ro” sau pe adresa redactie@alba24.ro:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. sandu

    joi, 26.01.2012 at 15:32

    da ,dar nici voi nu va-ti curatat zapada de pe parbriz ….chestia cu paiul si barna !….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax