Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: Gunoaie „la şosea”, în zona unui centru comercial din Alba Iulia

Publicat

Un cititor Alba24 a semnalat la rubrica „Ştirea ta pe Alba24” o situaţie care deranjează riveranii şi trecătorii, în apropierea magazinului Dedeman din Alba Iulia. De peste o săptămână, deşeurile menajere adunate lângă mai multe tomberoane zac în stradă.

Pe lângă imaginea derizorie a deşeurilor necolectate, care completează peisajul zonei industriale din oraş, acestea pot fi considerate şi o sursă de posibile infecţii care ameninţă sănătatea locuitorilor.

„Un adevărat focar de infecţie, chiar în faţa magazinului Dedeman. Aşa arată de mai bine de o săptămână, fotografiile vorbesc de la sine. Mai avem pretenţii de capitală europeană…”, este mesajul cititorului Alba24.

Nu ştim dacă aceste deşeuri nu au fost ridicate din cauza restanţelor la facturile de salubritate sau este vorba, pur şi simplu, de o „scăpare” în traseul maşinilor de gunoi, însă situaţia ar trebui rezolvată în scurt timp, pentru a nu avea efecte nedorite pentru albaiulieni.

De altfel, serviciul de salubrizare în Alba Iulia este în continuare un subiect mult-discutat la nivel local, având în vedere că procedura de licitaţie pentru contractarea acestuia nu are încă un final concret. Puteţi citi mai multe detalii aici.

Dacă surprindeţi imagini sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitatea locală, aşteptăm mesajele Dvs. la secţiunea „Ştirea ta pe Alba24„.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. ana

    sâmbătă, 09.02.2013 at 21:44

    In Alba Iulia CURATENA LASA DE DORIT !!!

  2. albaiulian

    duminică, 10.02.2013 at 00:33

    Zona plima.cu tinagi care normal.ca nu platesc pt ridicarea containerelor . Sa stea in gunoaie acuma , ca oricum le place .

  3. haiducu

    luni, 11.02.2013 at 10:01

    serios? ia hai putin prin centru sa vezi ce mormane de gunoaie se ingramadesc in jurul zonelor amenajate cu pubele europene pe roti!!! chiar in spatele primariei, prin 280-uri! Nu inteleg de ce nu se colecteaza mai des sau nu se suplimenteaza pubelele care sunt mereu suprapline!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax