Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA pe Alba24: În lipsa unei mașini de serviciu, s-a dus acasă cu excavatorul și l-a parcat în fața blocului, pe spațiul verde

Publicat

În lipsa locurilor de parcare și a unei mașini de serviciu, un bărbat din Alba Iulia a decis să meargă acasă cu excavatorul și să îl parcheze, la umbră, pe spațiul verde. Incidentul ne-a fost sesizat de un cititor Alba24.ro, care ne-a precizat că angajații poliției locale au văzut utilajul parcat în zonă însă nu au reacționat, fiind prea preocupați să cumpere flori pentru 8 Martie.

„Ce poate fi mai frumos decât să vii acasă cu excavatorul? Să parchezi pe zona verde ditamai utilajul. Oare Elis Pavaje nu mai are spații de parcare pentru utilajele proprii? Dacă buldoexcavatoristul locuiește în blocul de lângă, oare cum să-și lase utilajul la firmă? Aș fi curios ce s-ar întâmpla dacă vreun locatar din aceea zona ar fi mecanic de locomotivă sau pilot de 747.

Ce este frumos e că Poliția Locală pe care-o plătim cu toții ca să facă braconaj în diverse locuri clar stabilite din localitate, a trecut pe lângă utilaj și nici nu l-au observat. Doar sunt plătiți de acționarul de la „pavaje”, cum să-l supere pe „șefu”? Tovarășii polițiști locali, chiar dacă vineri a fost 7 martie, florile nu se cumpără în timpul serviciului (flori cumpărate din fața magazinului Unirea, apoi au trecut pe lângă utilaj ca să iasă în trafic) nici pentru soție, nici pentru colege și nici pentru amante. În timpul serviciului ar trebui sa fiți preocupați de astfel de lucruri, nu să faceți braconaje prin localitate și de multe ori să vă erijați în agenți de circulație cu drepturi depline”, a scris cititorul Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Van Nilis

    marți, 11.03.2014 at 17:42

    Ati innebunit lumea cu stirile astea de parcari si nu stiu ce.cine publica aceste stiri e un om rau voitor pt ca in primul rand numa in romania se plateste locul de parcare din fata blocului si asta pt ca romanul e atat de fraier incat nu cumva sa aiba masina parcata la 1 km ca sa nu mearga mult pe jos.platiti fratilor daca sunteti fraieri.si pe langa stiri dinastea uitativa cum se parcheaza in general in oras.o parcare in linie altii o fac in paralel.deci invatati sa parcati si doar atunci mai publicati stiri din astea!!!

  2. Lunetistul

    miercuri, 12.03.2014 at 17:58

    Chestiunea cu parcatul tine de civilizatie, dar se pare ca indivizi ca tine strica societatea, iar gradul tau de cultura si civilizatie, se vede dupa cum scrii. Gramatica ta este de nivelul unuia care-a mers la scoala doar pana in clasa a 2-a. Foarte bine ca apar astfel de articole si ca mai sunt oameni care se preocupa de astfel de cazuri. Vrem sa traim ca in „occident” dar pe de alta parte daca se poate sa nu respectam reguli. In „occident” n-ai sa vezi in orase utilaje circuland pe strazile orasului. Acolo este dus pe o platforma la locul de munca si tot asa este dus si inapoi.Mai mult de-atat, comentariul tau este total pe langa subiectul tratat. Nici eu nu cred ca utilajele au ce cauta in parcarile blocurilor si cu atat mai putin pe spatiul verde.

  3. Marcel

    joi, 13.03.2014 at 16:00

    la noi sunt tot felul de indivizi nesimtiti care parcheaza pe unde apuca de parca ar fi la masa in batatura si vina este in primul rand a politiei pt. ca daca politia si-ar face datoria nu ar mai fi astfel de nesimtiti si ar fi respectat cetateanul si liber si trotuarul si pista de biciclete si spatiul verde, dar in general cei fara bun simt sunt cam cei care au bani multi si relati si isi inchipuie ca ei sunt un fel de zei si noi restul prostimea….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax