Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: În zona Cetate, nervii şoferilor întinşi la maximum, din cauza aglomeraţiei în trafic. Posibile măsuri pentru rezolvarea situaţiei

Publicat

20140908_120704 Traficul infernal cu şoferii blocaţi zeci de minute în orele de vârf pe strada Bulevardul Revoluţiei (pe sensul dinspre strada Vasile Goldiş) din cartierul Cetate al oraşului Alba Iulia nu a trecut neobservat. Doi cititori Alba24 ne-au transmis propuneri pentru fluidizarea traficului, atât pe sensul dinspre strada Vasile Goldiş pe Bulevardul Revoluţiei, cât şi dinspre zona Schit spre Kaufland. Printre propuneri, se numără şi realizarea unui sens giratoriu şi două benzi de circulaţie pe sens pe Bulevardul Revoluţiei.

„Vreau să vin cu două propuneri pentru deblocarea traficului infernal din zona Cetate.

În primul rând, datorită sensului unic de pe Vasile Goldiş, toate maşinile sunt direcţionate într-un singur sens; dacă în intersectia Parc – Casa de cultură s-ar face un sens giratoriu, iar pe primele două străzi de după blocurile M-uri să se poată face la stânga, atunci nu ar mai fi atâta flux de maşini.

A doua propunere este deschiderea unei străzi paralele cu Bulevardul Revoluţiei, ca toate maşinile de la Schit să meargă înspre Kaufland prin altă parte (se poate întoarce direcţia străzii Mircea Eliade cea de sub vii, astfel încât tot Schitul să coboare pe acolo şi să nu mai treacă prin centru).

Urlă şoferii, sunt accidente, e infernal, trebuie luate măsuri de URGENŢĂ!”, transmite un cititor Alba24.

Un alt cititor ne transmite faptul că ”circulaţia de pe Bulevardul Revoluţiei poate fi deblocată prin renunţarea la parcările laterale, asigurând astfel două benzi de circulaţie pe sens”.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Cristian

    vineri, 12.09.2014 at 15:26

    Rezolvarea e simpla: sens unic pe bulevardul Horea, de la intersectia cu Motilor pana la Casa de Cultura, sens unic pe b-dul Revolutiei, de la intersectia cu Vasile Goldis pana la stadion si inversarea sensului unic pe str. Mircea Eliade, cea de sub vii. Eventual continuarea acestei strazi de unde se termina asfaltul la piata pana la iesirea de la Kaufland. Simplu.

  2. alex

    vineri, 12.09.2014 at 16:16

    circulatia poate fi deblocata daca in zona giratoriului din capatul bulevardului s-ar pune niste semafoare pentru pietoni, ca acestia sa nu mai treaca in flux continuu, ci la un anumit interval de timp !

  3. Razvan

    vineri, 12.09.2014 at 17:23

    Cred ca necesar ar fii amplasarea unor semafoare pentru pietoni similare celor de la piata. Problema „sugrumarii” traficului sunt pietonii si nimic altceva!!

  4. Dani

    vineri, 12.09.2014 at 22:10

    No bine, ați găsit țapul ispășitor: pietonul:))), eu nu circul f mult pe jos spre rușinea mea, dar sunteți penibili când dați în pietoni.

  5. Cetățean

    vineri, 12.09.2014 at 23:34

    Cred ca s-ar putea renunța la 1 metru din scuarul despărțitor de la Vasile Goldis pana la liceul militar si pe sens invers pentru a mai face încă o banda.
    Degeaba stai in masina si te uiti la scuarul de 3 m dintre benzi unde iarba este frumos călcată de pietonii ce traversează pe unde ii cheamă nevoia.
    Si cate un semafor la trecerile de pietoni din capătul Bld Transilvania pentru ca pietonii ca traverseze puțin mai „organizat”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax