Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: Încă o noapte albă la Oarda de Jos, din cauza petrecerilor cu muzică la maximum. „Scrisoarea” unui localnic

Publicat

Un cititor Alba24 a transmis că a fost nevoit să facă încă o noapte albă, la Oarda de Jos, din cauza unei petreceri care s-a prelungit după ora 23.00, cu muzica la maxim. Consideră că primăria trebuie să ia, totuşi, măsuri.

„Este în ceas târziu de noapte, aproape de zorii zilei de Duminică, când, după încă o noapte albă, pricinuită de aroganţa şi ignoranţa primăriei, am hotărât să scriu aceste rânduri.

Spun aceasta, deoarece Căminul Cultural din Oarda de Jos aparţine primăriei şi nu este pentru prima dată când autorizează desfăşurarea de evenimente cu încălcarea legii, adică petreceri după ora 23.00, cu muzică la maxim.

Mai mult, este frustrant faptul că cei care trebuie să apere liniştea şi ordinea publică nu cunosc acest lucru sau li se cere să nu-l cunoască.

Va mai trece mult timp până când această instituţie publică o să înveţe să-şi respecte cetăţenii.

Asociez acest gest cu acela prin care primăria flutură o legitimaţie deasupra capului, zicând: Băi, voi ştiţi cine sunt eu? Fac ce vreau, eu fac legea!

Revoltător!”, este mesajul primit la redacţie.

Petrecerile organizate până noaptea la căminul cultural din Oarda de Josau fost de mai multe ori subiect de nemulţumiri în comunitatea locală.

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au precizat de fiecare dată că respectivul aşezământ de cultură se închiriază de către cei care doresc să organizeze evenimente locale, însă aceştia sunt informaţi că „atmosfera de petrecere” nu trebuie să depăşească ora 23.00.

Dacă surprindeţi situaţii pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Tudor

    duminică, 07.08.2016 at 12:49

    Sunt mai multe locuinte in jurul caminului din Oarda.
    Insa tot timpul doar pe o persoana o deranjeaza zgomotul, persoana care actioneaza in PSD…acum intelegeti de ce are ceva cu acel camin, respectiv cu primaria?!

  2. Tudor

    duminică, 07.08.2016 at 12:51

    Batran *******. Cine tot face reclamatii e un fustrat de viata, nu doar cu acel camin are treaba in Oarda. Hai *****r !

  3. Dirzu

    duminică, 07.08.2016 at 13:29

    @Tudor, si ce sa intelegem din ce scrii tu? Ca tot dezmatul de la Caminul Cultural a fost facut de PNL si ca batranul de la PSD a reactionat de ciuda? Si ca toti penelistii au voie sa faca circ noaptea ca sunt protejati de Hava si cei doi viceprimari pe care ii doare in p… cand organizatorii chefurilor sunt de la ei din partid?

  4. Tudor

    luni, 08.08.2016 at 15:08

    @Dirzu….sa stii ca si simpatizanti ai PSD-ului fac nenumarate chefuri acolo…si chiar si din alte partide …de ce citesti printre randuri? Doar atat poti?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax