Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ŞTIREA TA pe ALBA24: Indicatoarele amplasate greșit din Cetatea Alba Carolina induc în eroare turiștii

Publicat

În Cetatea Alba Carolina, indicatoarele de orientare intră în două categorii: fie lipsesc cu desăvârșire fie sunt aplasate greșit, inducând în eroare turiștii. Situația nu este deloc nouă, dar nici nu pare să fie remediată în curând de administrația locală, derutând în continuare persoanele care ar dori să știe exact cum pot ajunge la diferitele obiective turistice din Şanțurile fortificației.

Problema indicatoarelor este din nou sesizată de albaiulieni, care vin cu exemple concrete de astfel de semne amplasate greșit care nu fac altceva decât să creeze și mai mare confuzie în rândul vizitatorilor:

„Indicatoarele de orientare din Şanturile Cetății au fost montate greșit, derutând turiștii în loc să îi ajute, indicând locații total opuse. De exemplu, la intrarea în Șanţul de Sud, textul cu traseul sudic și mesajul spre traseul estic este bun, dar nu este bună bulina cu locația indicatorului. La ieșirea din traseul sudic sunt două semne montate invers: unul are mesajul <spre Obelisc>, deși este orientat spre traseul nordic pe sub podul de la Poarta III, iar celălalt are mesajul <spre traseul de Nord> și este orientat spre tunelul care duce la Obelisc sau la bisericuţa de lemn Mihai Viteazul. La Obelisc sunt două indicatoare, pe unul este scris spre traseul de Nord și este orientat spre traseul de Sud, iar pe celălalt scrie, spre traseul de Sud si este orientat spre traseul de Nord”, ne scrie un cititor Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. adi

    marți, 21.05.2013 at 07:13

    cred că era mult mai simplu pentru orientare o săgeată prin care să se indice următorul traseu,obiectiv turistic de urmat iar la intrarile spre traseu o poză aeriana cu obiectivul în totalitate și nu cu schițe,planuri de desen tehnic unde majoritatea nu înțeleg schița.

  2. 1907

    marți, 21.05.2013 at 08:21

    ……..indicatoarele ptpseudopista pentru bicicleye cand le montati……….

    ,,v-am facut pista……….ce mai vreti,,

    MIRECEA HAVA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax