Connect with us
Publicitate

STIREA TA

ŞTIREA TA pe Alba24: Jumătate din satul Galda de Sus, lăsat fără telefonie fixă din cauza unui cablu rupt

Publicat

Jumătate din localnicii din satul Galda de Sus nu mai pot comunica prin telefonie. Semnal pentru mobil nu există în zonă, iar de ieri nici la telefonul fix nu mai pot vorbi din cauza unui cablu care s-a rupt de la sursă. Problema pare că se va putea rezolva doar după sărbători, ne spune un cetățean care a sunat în repetate rânduri la Telekom, compania la care 90% din localnici sunt abonați.

„Vin sărbătorile și nu putem suna pe nimeni. Mai grav e ca nici în caz de urgență nu putem anunța autoritățile”, ne spune cetățeanul care, în încercarea de a mobiliza compania, a apelat la presă.

Acesta spune că a fost trimisă o persoană care să verifice defecțiunea și a constatat că un fir este rupt. Cei de la Telekom spun că în acest moment nu dispun de suficient peronal pentru a remedia situația, deci s-ar putea ca oamenii să rămână fără telefonie până după sărbători.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Marius

    vineri, 22.12.2017 at 19:00

    eu de mult mam mutat de la ei la orange ! telekom nu e firma serioasa cere 2 lei pe factura de hartie si fel de fel de taxe…. isi bate joc de clienti …..

  2. Alex cel bun

    duminică, 24.12.2017 at 09:00

    Cata rusine din partea Telekom !

    Pai noi platim abonamentul intreg si defapt noi nu beneficiezi de servici ?

    Unde e Protectia Consumatorului , ANAF si DNA !!! Dorm pe banii publici la caldurica ?

    Oameni buni plecati de la ei ca ei au un singur interes sa ia banii si calitate deloc…
    am avut si eu abonament la ei dar acum sunt pe DiGi si sunt multumit fata de fosta firma care cerea banii pe factura si de fiecare data cand faceam reclamati ca nu mergea netul imi marea banda de viteza 12 ore si dupa iar mergea prost…ca ideie cat de prost mergea nici o poza de pe facebook nu se incarca mai iute de 4-5 secunde ! plus ca plateam chirie la modem si recivere… rusine !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax