Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: La cabinetul de Cardiologie de pe Muşeţelului, programări tratate cu lipsă de respect de asistentă. Pacienţi lăsaţi în „aer” cu consultaţiile

Publicat

policlinica musetelului La Policlinica de pe strada Muşeţelului, unii medici nu îşi onorează programările, iar asistentele îşi permit să le spună pacienţilor: „Dacă nu vă convine, mergeţi la Urgenţe”. Asta după ce la afişier erau programaţi de o lună pentru o consultaţie.

Asta s-a întâmplat şi vineri dimineaţa, la ora 7.30, când şapte persoane care şi-au făcut programare de o lună la Cardiologie, au venit în zadar şi s-au ales şi cu un comportament neadecvat din partea asistentei, care întârziase la muncă.

Un cititor Alba24 ne-a sesizat faptul că a fost unul dintre pacienţii care a rămas cu „buza umflată”, vineri dimineaţa, în faţa cabinetului de Cardiologie de la Policlinca de pe Muşeţelului. A venit pentru o consultaţie pe care şi-o programase de o lună, dar nu a mai intrat, pentru că medicul cardiolog nu s-a prezentat la cabinet. Şapte pacienţi aveau programare pe vineri dimineaţa.

„Asistenta, care a şi întârziat, a avut un tupeu maxim. Când am întrebat ce să facem cu consultaţia, ea ne-a răspuns: <nu vă convine. mergeţi la Urgenţe>. Pe lângă faptul că noi contribuim la salariul ei, îşi permite să ne trateze şi aşa. Suntem bolnavi cu inima, nu avem o durere de cap”, ne mai transmite cititorul Alba24.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. albaiulian

    vineri, 10.04.2015 at 18:49

    Un asemenea comportament ar trebui sancționat. ..E incredibil!

  2. lupu sur

    vineri, 10.04.2015 at 21:58

    Este un cerc vicios,din care pana la urma daca scapi cu viata,ajungi pana la urma tot la cabinetul privat.Totusi ar trebui spus si despre ce dr. este vorba.

  3. ion

    sâmbătă, 11.04.2015 at 08:38

    Cine-i doctoru,cine-i asistenta cine-i seful policlinicii ,ce masuri va lua?

  4. Daniel

    sâmbătă, 11.04.2015 at 12:34

    Ma tot intreb pana cand mai poate rabda romanul??Voi cei care patiti asa ceva de ce nu o luati de par pe o nesimtita ca aia?De ce nu postati si numele nesimtitului de doctor ca sa stie lumea sa evite un asemenea comportament?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax