Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ştirea ta pe Alba24: Lecţie de şoferie predată de instructorul-consilier Vasile Crişan: „opriţi aici că nu e bai!”

Publicat

„Nu fă ce face popa, ci ce zice popa”. Asta spune o veche zicală românească, dar de această dată nu de un popă o să vorbim, ci de un instructor auto care nu dă elevilor săi cel mai bun exemplu. Instructorul cu pricina, de altfel consilier local în municipiul Alba Iulia şi patron de şcoală auto, ne învaţă în plină zi cum să parcăm neregulamentar pe străzile municipiului. 

Un cititor Alba 24 a imortalizat maşina de „Şcoală” a consilierului local PSD Vasile Crişan care staţiona în faţa sediului „Electrica” din Alba Iulia. Cu elevul în dreapta, instructorul nu s-a gândit de două ori la exemplul pe care îl va da şi a ignorat complet una din regulile de bază ale „şoferiei”, staţionarea în zone interzise.

Cititorii noştri îi mulţumesc domnului Crişan pentru lecţia de şofat predată astăzi şi îi cer să îi înveţe şi cum să scape de amenzi în astfel de situaţii.

Dacă ai informaţii sau imagini despre vreun eveniment sau situaţie pe care o consideri relevantă pentru comunitate, trimite un mesaj pe Ştirea ta pe Alba24. Nu uita să faci o scurtă descriere si să spui locul, ora și data când s-a desfășurat evenimentul. Ca să faci o știre, ceea ce scrii trebuie să raspundă la întrebările: cine?( este ”eroul” evenimentului) , ce? (s-a întâmplat), unde? (s-a desfășurat evenimentul), când? (a avut loc), de ce? (s-a putut întâmpla), cum? (s-a desfășurat)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. Pacalici

    marți, 16.04.2013 at 18:20

    „Rade ciob de oala sparta.” E alta vorba din popor.Cititorul vostru a oprit si el neregulamentar sau a facut poza in timp ce masina rula pe drumul public, lasand astfel liber volanul si renuntand la controlul autovehiculului?

  2. xxxx

    marți, 16.04.2013 at 21:16

    DA…CE TARE MAI ALES CA FRATELE ACESTUIA ESTE MARE SEF LA POLITIE

  3. cetateanul

    marți, 16.04.2013 at 21:40

    Fain :))))

  4. alin

    marți, 16.04.2013 at 22:10

    toata lumea critica … sincer voi nu a-ti parcat nicodata neregulamentar?…. fiecare interpreteaza cum vrea… probabil a avut un motiv mai intemeiat luand in calcul ca parcarea este vizavi!

    • Gigi

      marți, 16.04.2013 at 23:52

      Ai dreptate. Hai sa ne cocotam toti cu masinile pe trotuare dupa principiul „las’ ca a facut-o si altul si am si una mica urgenta”. Oricand gasesti cateva locuri libere in parcarea de vizavi, dar in fiecare zi poti numara vreo 5-6 dob… aaa cetateni cocotati pe trotuarele din zona. Explica-mi tu de ce.

  5. Marcel

    miercuri, 17.04.2013 at 00:00

    nu inteleg??!!! De ce uni ii i-au apararea, a gresit asta este, mai ales ca trebuie sa fie un exemplu pozitiv…….doar ii invata pe elevi ce este bine sau cel putin asa ar trebui…..nu degeaba avem parcari pe trotuare si spati verzi,cine sa-i amendeze pe astia?!!

  6. Marcel

    miercuri, 17.04.2013 at 00:28

    eu cred ca cei ce parcheaza pe trotuar sau pe spatiul verde,dau dovada de LIPSA ACUTA de bun simt si respect fata de cei de langa ei si fata de mediul inconjurator…

  7. Albaiulian

    joi, 18.04.2013 at 19:47

    Asta ne arata cat de bine isi pregateste elevii , care dupa ce iau carnetul de conducere [ in cine stie ce conditii de invatare ] o sa fie intalniti in trafic. Si ne intrebam de ce romanii nu se pot schimba, sa ia exemplu de la niste oameni mai civilizati cum ar fi cei din Anglia, Germania etc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax