Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: Locatarii de pe strada Gemina din Alba Iulia, nemulţumiţi de toaletarea pomilor din zonă: „E timpul să oprim defrişările în municipiu”

Publicat

toaletare copaci Cum în fiecare primăvară se obişnuieşte toaletarea copacilor în majoritatea grădinilor, şi în Alba Iulia s-a dat startul tăierii crengilor uscate de la pomii din oraş. Miercuri dimineaţa, pe strada Gemina, în zona Caroline, angajaţii unei firme de specialitate s-au ocupat de această operaţiune. Iniţiativa a stârnit însă nemulţumirea unor locatari, care susţin că angajaţii firmei au exagerat cu tăierea crengilor uscate şi o consideră „defrişare”.

„E timpul să oprim defrişările în municipiul nostru!”, ne-a scris Dorina Conţan, preşedintele Asociaţiei 49 Gemina. Femeia spune că angajaţii firmei au tăiat crengi destul de groase, astfel că toaletarea pomilor de pe strada Gemina este considerată „defrişare”.

Locatarii au ieşit în faţa blocului şi au încercat să vorbească reprezentanţii firmei, pentru că au fost nemulţumiţi de felul în care ramurile uscate au fost tăiate. La faţa locului s-a prezentat şi un echipaj al Poliţiei Locale.

„Nu este posibil să fie tăiate crengi atât de groase. Aici vorbim de defrişare, nu de toaletarea copacilor”, a mai precizat femeia.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

FOTO: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Nasul

    miercuri, 18.02.2015 at 18:13

    A , daca a venit Politia Locala sigur s-a rezolvat problema. Astia sunt in stare sa puna crengile taiate la loc !

  2. Cristian

    joi, 19.02.2015 at 09:09

    Chiar vroiam sa fac o observatie pe aceasta tema, in ultimii doi am am observat asa-zisa toaletare a arborilor din cuprinsul orasului, operatiune cu care as putea fi de acord daca s-ar efectua corect, dar am vazut copaci tineri taiati pana la trunchi, care foarte greu isi refac coronamentul, am vazut locuri umbrite de acesti copaci unde vara puteai sa te asezi la umbra pentru a te apara de arsita, dar care acum nu mai exista sau sunt ciuntiti dezastruos, chiar pe strada unde locuiesc am fost martorul unei asa-zise „toaletari” a unor plopi, dar de fapt a fost o bataie de joc, o defrisare in adevaratul sens al cuvantului. Si atunci ma intreb: cine ii supravegheaza pe acesti oameni, cine aproba planul de toaletare si dupa ce criterii si mai ales cine isi completeaza stocul de lemne de foc in fiecare an?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax