Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: Maşini parcate pe trecerea de pietoni. Dezmăț rutier în centrul oraşului Alba Iulia

Publicat

Spaţiile libere de parcare în centrul oraşului şi agitaţia din timpul zilelor lucrătoare din săptămână par să dea în continuare bătăi de cap şoferilor. În centrul vechi al oraşului Alba Iulia, unii conducători auto au ajuns să „îngrădească” trecerile de pietoni cu maşinile, după ce, probabil, nu au mai găsit un loc liber în parcările amenajate. Alegere riscantă, dacă ne reamintim că în aceste zile poliţia rutieră şi locală este cu ochii pe cei care nu respectă interdicţiile de staţionare cu mijloace auto în spaţiul public.

Un cititor Alba24 ne-a transmis o fotografie în care se văd trei maşini parcate pe trecerea de pietoni, ca să nu mai punem la socoteală celelalte din imagine, ai căror şoferi au oprit unde au mai găsit loc. Probabil grăbiţi să cumpere cadouri de 8 Martie sau cu alte probleme urgente de rezolvat, conducătorii auto au „inventat” spaţiu de parcare ad-hoc, în continuarea trotuarului, la intersecţia cu strada Nicolae Titulescu din Piaţa Alessandria.

Le reamintim şoferilor că sancţiunile sunt destul de „usturătoare” pentru parcare în loc interzis, iar alţi colegi din trafic au simţit deja la buzunar urmarea acestor alegeri. În plus, vizavi de zona din imagine este sediul Poliţiei.

Dacă surprindeţi imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi fotografii la Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Ai un pont, o secvență filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții ? Posteaz-o aici!

Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”.

Nu uita să menționezi:

– locul unde s-a întâmplat evenimentul

– ziua și chiar ora la care l-ai surprins

– chiar si câteva cuvinte despre ceea ce ai reușit să surprinzi pe cameră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Mishu

    sâmbătă, 08.03.2014 at 18:18

    adevarul e ca asta e chiar un „eveniment deosebit” :)) wtf?? nu ar fi mai de folos o galerie foto pt primar cu toate pozele astea? cu titlul: Dom’ primar vrem parcari”
    altfel, de pietoni frustrati si deranjati e plin orasul…si acum isi incearca succesul in jurnalism.

  2. Mishu

    sâmbătă, 08.03.2014 at 18:27

    Ciudat e ca in zona Prefecturii nu exista cetateni cu simt civic. Acolo zac SUV-urile pe trotuare si in zone cu oprirea sau stationarea interzisa. SUV-uri de politicieni si Sclass-uri iesite prin conducta infipta in bugetul la care si voi contribuiti, bai cetatenilor! Acolo e dezmat rutier, iar agentii de la politia rutiera stiu faptul ca acolo nu e un potential loc de amendat, daca vor sa mai ramana la politia rutiera (asta pt AlbaTV, plina de fotografi cu pretentii de anchetatori incognito).

  3. Raul89

    sâmbătă, 08.03.2014 at 18:58

    politia locala zis **** care trebuie sa faca treaba dorm in picioare , si ca militieni fara scoala incalca si ei legile de circulatie …cel mai mult le place intoarcerea masii pe drum cu dubla banda continua sau treceri de pietoni , parcarea masini in zone cu stationarea interzisa si de ce si pe treceri ca doar ei au voie , *** ***

  4. bono

    duminică, 09.03.2014 at 08:50

    In zona Cetate iau amenda ziua in amiaza mare pt ca parchez in … parcare. Cica e concesionata (desi nici un semn nu-mi spune asta doar o pata murdara de vopsea pe asfalt pe care militikanul local mi-o interpreteaza ca si … parcare interzisa , fara vre-o legatura cu Codul Rutier). Daca parchez calare pe trotuar – iaeasi iau amenda! Atunci unde sa las masina? E usor sa dai amenzi cand nu sunt asiguarate elemente pt evitarea contraventiei!
    Tov. primar – vrem parcari libere fiindca platim taxe!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax