Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE ȘTIREA TA pe Alba24: Mașini „uitate” pe trecerea de pietoni sau în fața Catedralei Romano-Catolice din Alba Iulia

Publicat

12895346_1074420285953737_2072908108_n Continuăm seria parcărilor „inspirate” din Alba Iulia și vă prezentăm exemple de mașini (foto) staţionate pe trecerea de pietoni situată pe strada Toporașilor din municipiul Alba Iulia și în fața Catedralei Romano-Catolice din oraș.

Un cititor Alba24 a surprins, joi dimineața, în jurul orei 9.00, un autoturism parcat în mijlocul trecerii de pietoni situate pe strada Toporașilor din municipiul Alba Iulia, lângă piaţa din Cetate. Pe strada respectivă se execută lucrări de modernizare, săpături generale pentru fundarea drumului, astfel, cel mai probabil, șoferul a ales să-și lase mașina în mijlocul trecerii de pietoni, considerând locul drept „cel mai potrivit”.

O altă parcare „inspirată” a fost surprinsă în Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia. Un șofer și-a lăsat mașina la doi pași de intrarea în fața Catedralei Romano-Catolice „Sfântul Mihail”. „În curând Catedrala Romano-Catolică va avea o rampă, pentru mașini. Să ajungă toată lumea până la altar, cu mașina”, a explicat autorul imaginilor.

UPDATE: Poliţia Locală Alba Iulia a transmis următoarele precizări:

”Menţionăm faptul că joi, 24.03.2016, la Catedrala ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia a fost oficiată slujba din Joia Mare, eveniment religios la care au participat sute de persoane. Cu privire la parcarea autovehiculelor în zonă, facem precizarea că partea carosabilă aflată în faţa Catedralei Romano-Catolice este drum de utilitate privată, iar autovehiculele au fost parcate regulamentar.

Cu privire la autovehiculul staţionat pe str. Toporaşilor, pe trecerea de pietoni, vă facem cunoscut faptul că strada este în reabilitare şi este blocată traficului rutier-pietonal pe tronsonul aflat între str. Ion Alexandru şi str. Liviu Rebreanu”.

Foto: facebook

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax