Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA pe Alba24: Mini-biblioteca din scara blocului. Un locuitor din Alba Iulia a pus la dispoziția vecinilor cărți din colecția personală

Publicat

1384283_10208843654670588_3304454671049657037_n Un locatar al unui imobil din municipiul Alba Iulia a avut ideea inedită să amenajeze o mini-bibliotecă în scara blocului. Astfel, acesta a pus la dispoziția vecinilor zeci de cărți din colecția personală, cărți pe care ceilați locatari le pot împrumuta. O bibliotecă pe casa scării reprezintă totodată un mod prin care cărțile pot apropia oamenii care stau în același bloc.

Într-o scară din blocul 280, situat în centrul municipiului Alba Iulia, un locatar a amenajat o mini-bibliotecă. Cărțile au fost așezate frumos pe mese, în apropierea cutiilor poștale, astfel încât vecinii să nu le „ignore” când intră sau ies din scară.

Ceilalți vecini ar putea contribui și ei la mini-bibliotecă, cu cărți pe care le au în colecție. În locul unui volum împrumutat, aceștia ar putea lăsa o altă carte pentru locatari.

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax