Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA pe ALBA24: „Nesimțirea n-are vârstă”. Cum se demontează un panou de baschet din Şanțurile Cetății Alba Iulia

Publicat

batran Un cititor Alba24 ne-a sesizat o situaţie mai puţin întâlnită în timpul zilei în Cetatea Alba Iulia. Mai exact a surprins în imagini un vârstnic în timp ce „demonta” un panou de baschet căzut la pământ. Astfel, după ce „persoane binevoitoare” probabil l-au doborât, panoul a ajuns pe mâna unui localnic, care, din câte se poate vedea din imagini s-a servit cu o piesă din acel panou.

„Dacă-i căzut la pământ, înseamnă că poate fi furat, distrus și demontat. Din ciclul <nesimțirea n-are vârstă>, câteva imagini cu un brav fost tovarăș, actualmente domn, în vârstă de aproximativ 70 de ani, care ziua în amiaza mare demontează de zor unul din multele panouri de baschet care s-au aflat prin zonă și care probabil că au avut aceeași soartă, acesta fiind ultimul întreg în Cetatea Alba Carolina – Alba Iulia.

Aceste panouri au fost pur și simplu lăsate la voia întâmplării undeva prin șanțuri. Și, nu-i așa, dacă tot sunt la îndemâna oricui, să profităm de subansamblele care stau și ruginesc nefolosite, aruncate la pământ. Marele nostru dezastru e că, din ceea ce avem sau facem, nu știm să îngrijim și să păstrăm. <Domnului> din poze îi trebuia acel arc de forță, care permite panoului să fie elastic când se execută un slam-dunk”, ne-a scris cititorul Alba24.

Panourile de baschet din Şanţurile Cetăţii nu aparţin Primăriei Alba Iulia, fiind montate dintr-o iniţiativă privată, pentru cei care vroiau să se recreeze departe de aglomeraţia oraşului.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax