Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA pe ALBA24: O stradă din Oarda, afectată de un locuitor „binevoitor”, care de 10 ani aruncă apa menajeră în faţa porţii

Publicat

Un cititor Alba24 ne-a semnalat, în numele mai multor locuitori ai cartierului Oarda din Alba Iulia, o situaţie care îi nemulţumeşte. Este vorba despre un cetăţean cu domiciliul pe strada Cărăbuşului care, potrivit cititorului nostru, aruncă de 10 ani apa menajeră pe stradă şi astfel „afectează mediul, terasamentul drumului şi creează disconfort” vecinilor. Sursa amintită susţine că proprietarul este angajat al primăriei.

„Există pe strada Cărăbușului un locuitor care a înțeles că strada este locul în care poți să-ți permiți să evacuezi apele uzate din gospodărie, afectând astfel mediul, terasamentul drumului și creând disconfort locuitorilor comunității. S-a încercat în repetate rânduri să i se arate că lucrul pe care-l face este ilegal și dăunător, dar fără niciun rezultat. Astfel că acum, când spre satisfacția locuitorilor a început acțiunea de modernizare a străzii, am crezut că acest cetățean (care este din păcate și angajat al Primăriei) va înceta să arunce pe stradă apele uzate din gospodărie, din păcate nu s-a întamplat așa. De aceea, vă rugăm insistent să luați măsurile care se impun, conform Legii 98 din 1994, republicată în 2008, deoarece considerăm că în aceste condiţii în care se deversează permanent în acel perimetru o mare cantitate de apă, nici pavajul pe care îl veti amplasa nu va avea nici o șansă să reziste pe un substrat ud și instabil. Menționăm că imobilul în cauză se află pe strada sus menționată, la numărul 27”, ne-a transmis cititorul Alba24.ro.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi relevante pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea Ta pe Alba24.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. chelu

    joi, 13.02.2014 at 14:53

    iese rahatu pe ulitza :)))

  2. Maresalu

    joi, 13.02.2014 at 17:30

    INGAMFATU DE FLORIN DREGHICI

  3. Maresalu

    joi, 13.02.2014 at 17:31

    INGAMFATU DE FLORIN DREGHICI A LU IEPURILA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax