Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: Parcare „cu tupeu” la Alba Iulia. Cu maşina oprită în intersecţie, pe trecere de pietoni

Publicat

parcare pe trecere de pietoni Un alt exemplu din seria parcărilor „cu tupeu” a fost dat de un cititor Alba24. De data aceasta, nu a scăpat de vigilenţa trecătorilor un autoturism Volkswagen „uitat” în intersecţie, pe trecerea de pietoni. Nu ştim dacă este vorba despre un bărbat ori o femeie care să fi avut lipsa de inspiraţie la alegerea acestui loc în care să-şi lase maşina, cert este că decizia a fost sancţionată de localnici.

În imagini se poate observa un Volkswagen Golf înmatriculat în Alba, staţionat la capătul unei treceri de pietoni în intersecţie. Cititorul Alba24 a transmis că fotografia a fost făcută marţi dimineaţa, în jurul orei 7.45, în zona străzii Toporaşilor.

Albaiulienii cunosc situaţia care ar admite circumstanţe atenuante şi anume că dimineaţa şi la orele de vârf locurile de parcare devin parcă inexistente, iar majoritatea celor care îşi duc copiii la grădiniţă ori la şcoală sau se grăbesc la serviciu trebuie să se descurce în „jungla” din trafic, însă astfel de opriri în grabă ar putea aduce şoferilor implicaţi, pe lângă amenzi usturătoare, şi critici din partea celor care acordă o mai mare atenţie regulilor.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax