Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA pe Alba24: Parcare „de deputat”, la Alba Iulia. Cum şi-a lăsat un şofer maşina, la doi paşi de intrarea într-un bloc

Publicat

12527707_990299344397874_1980576045_n Dacă ai „permis” de Camera Deputaților, regulile de circulație sau cele de bun simț par a nu mai fi valabile. Cel puțin asta pare că a vrut să dea de înțeles un șofer care și-a „uitat” mașina „de deputat” miercuri, în jurul orei 14.30, pe strada Energiei din municipiul Alba Iulia. Pe imaginea surprinsă de către un cititor Alba24 se poate observa cum autoturismul a blocat practic intrarea locatarilor într-un imobil.

Grăbit sau prea comod pentru a căuta un alt loc de parcare, șoferul și-a lăsat mașina „lipită” de intrarea în scara unui bloc situat pe strada Energiei din municipiul Alba Iulia. Locatarii au fost nevoiți astfel să se „strecoare” printre autoturism și gard.

„Oamenii trebuie să se chinuie să treacă printre mașină și gard, pentru că are putere și parchează unde vrea”, ne-a transmis cititorul revoltat.

Pentru atitudinea șoferului nu există nicio scuză, cu atât mai mult cu cât pe bordul mașinii se putea observa un „permis” de Camera Deputaților.

Potrivit cititorului Alba24, autoturismul ar fi rămas parcat astfel mai mult de trei ore.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. albanezul

    miercuri, 23.03.2016 at 22:21

    Un tel la pol comunitara era bun..dar cine sa l dea…mai bine vociferam aiurea..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax