Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA pe Alba24: Parcare „inspirată” pe strada Septimius Severus din Alba Iulia. Cu jeep-ul „uitat” de-a latul în drum

Publicat

IMG_1241Din seria parcărilor „inspirate”, un cititor Alba24 ne-a sesizat încă un caz în care șoferul unei mașini de teren și-a „uitat” mașina de-a latul în drum, pe strada Septimius Severus din Alba Iulia, în zona stadionului Cetate.

Întâmplarea este cu atât mai ciudată cu cât în zonă existau locuri de parcare libere, spații în care șoferul și-ar fi putut lăsa autoturismul.

Fie omul s-a grăbit ori a avut vreo defecţiune la maşină şi nu a mai putut să o pornească, oricare ar fi fost situaţia, cert este că a fost o „surpriză” în calea şoferilor care au circulat luni după-amiaza în zonă.

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax