Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: Parcare „model” cu maşină de şcoală de şoferi, la un supermarket din Alba Iulia

Publicat

parcare masina scoala de soferi Încă un exemplu de parcare neinspirată a fost dat de un cititor Alba24. O maşină de şcoală de şoferi a fost surprinsă în imagini, în parcarea unui supermarket din Alba Iulia, staţionată „pe jumătate”, pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilităţi.

Chiar dacă ar putea fi cazul unui „elev” căruia nu i-a „reuşit” parcarea, totuşi, cel care-l învaţă cum să conducă corect şi să respecte regulile de circulaţie ar fi trebuit, probabil, să fie cel care să şi ofere „model”.

Prin urmare, faptul că maşina a fost lăsată în acest spaţiu ar putea fi inclus în seria „cine te învaţă să conduci ca un bou”, spune cititorul Alba24.

Oricum, este încă un şofer „taxat” de cititorii Alba24, care sesizează situaţii de parcări „tupeiste” în Alba Iulia.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. lunetistul

    joi, 15.01.2015 at 12:47

    Formatorii de conducatori auto………asta este educatia pe care le-o dau celor care acum invata. De altfel se vede acest lucru pe soselele din judet si din tara. Intr-o astfel de situatie, tovarasului instructor i-ar trebui suspendata licenta vreo trei luni de zile,poate asa invata ca ignoranta lui de-a parca ca porcul si pe un loc dedicat handicapatilor se pedepseste. Oricum, capitolul instructori auto actuali, e un dezastru, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber pe drumuri.Halal profesor, vai de ei elevi.

  2. Marius

    joi, 15.01.2015 at 14:13

    Asta e celebrul SCO-car! Nu e la prima izbanda de categoria „exemplu”! Si ne mai miram de unii prin trafic…din categoria „asa mama – asa copii!”

  3. alin

    joi, 15.01.2015 at 19:40

    eu eram acolo instructorul exersa cu elevul intrarea cu fata nu parca, parcarea e cu totul altceva nu au parasit masina

  4. Octavian

    joi, 15.01.2015 at 22:20

    pt alin , daca ai deschide ochii ai vedea ca in masina nu e nimeni , asa ca nu mai lua apararea instructorului care poate erai chiar tu ; oricum e plin orasul de nesimtiti care parcheaza unde vor ei fara sa tina cont de vreun semn de circulatie ; doar politia e de vina , dar si ei parcheaza la fel pe aceleasi locuri pentru oameni cu handicap , asa ca ….

  5. gabi

    vineri, 16.01.2015 at 16:52

    unde erai ‘acolo’ ca nu te-am vazut?! poate ai facut si tu vreo poza…….posteaz-o nu o tine in tine

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax