Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: Parcare „regulamentară” pe spaţiul verde, în zona Hotelului „Cetate” din Alba Iulia

Publicat

Zilele Oraşului Alba Iulia adună în zona Cetăţii un aflux de oameni care vor să vadă evenimentele pregătite de organizatori. Chiar dacă în apropierea Catedralei şi a Casei de Cultură a Sindicatelor au fost amenajate parcări, unii şoferi preferă să-şi lase maşinile pe iarbă, considerând probabil că sunt „mai în siguranţă” şi nu încurcă astfel circulaţia. Gestul unuia dintre aceştia a fost sancţionat însă de un cititor Alba24, care ne-a transmis la rubrica „Ştirea ta pe Alba24” o imagine cu un microbuz oprit pe spaţiul verde.

“Mașina din imagine a parcat în fața indicatorului cu parcare, numai că pe spațiul verde, în fața Hotelului Cetate, azi, 25.05.2013, ora 08.00”, ne transmite cititorul nostru.

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. adam

    sâmbătă, 25.05.2013 at 16:09

    te astepti ca cineva sa ia masuri? nu!!!!…stati linistiti…pe astia de la Livio Dario nu-i trage nimeni la raspundere…era de stiut…isi permit orice…..tarife mari…conditii comuniste (ca sardinele in cutie)….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax