Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA PE ALBA24: Parcul de joacă de pe strada Arnsberg din Alba Iulia, vandalizat de „oameni certați cu bunul simț”. S-a transformat în „birt” pentru cei mari

Publicat

Părculețul de joacă de pe strada Arnsberg din Alba Iulia a fost devastat sâmbătă noaptea. Problema ne-a fost sesizată de un cititor Alba24.ro, care locuiește în zonă. Acesta spune că „mobilierul destinat spațiilor de joacă pentru copii a fost distrus de niște persoane încă necunoscute.”

O parte din mobilierul cu care este dotat parcul de joacă din zona Arnsberg a fost distrus. Incidentul a fost semnalat de un cetățean care locuiește în zonă și care a văzut cum arată toboganul după ce „sâmbătă noaptea a fost vandalizat de anumite persoane care sunt certate cu bunul simț și cu legea”, spune acesta.

O altă problemă pe care cititorul a dorit să o aducă în atenție este faptul că atât pe timp de zi, cât și noaptea, parcul este mai degrabă un loc de relaxare pentru persoane adulte și nicidecum pentru copiii din zonă.

„În permanență, spațiul de joacă este populat de persoane de etnie romă trecute de mult de vârsta copilăriei, care consumă în permanență alcool, fără a se sinchisi măcar să arunce ambalajul la gunoi, ajungând ulterior pe spațiile verzi din zonă. Nici nu mai poate fi vorba de prezența celor cărora le este destinat spațiul de joacă.

Tragem un semnal de alarmă pe această cale referitoare la problemele pe care le ridică zona”, a transmis cititorul Alba24.ro.

Dacă surprindeţi imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi fotografii la Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Ai un pont, o secvență filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții ? Posteaz-o aici!

Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”.

Nu uita să menționezi:

– locul unde s-a întâmplat evenimentul

– ziua și chiar ora la care l-ai surprins

– chiar si câteva cuvinte despre ceea ce ai reușit să surprinzi pe cameră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Corina

    joi, 27.03.2014 at 11:12

    Va invit in Ampoi 3, in spatiul de joaca din spatele blocului unde are sediu o anume banca. Spatiul respectiv a fost vandalizat de anul trecut si nu s-au luat masuri nici pana acum,nici o reparatie adusa mobilierului. Poate se vor efectua reparatii anul acesta fiind an electoral 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax