Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: Protest de zece minute pentru Roșia Montană făcut de zece tineri la statuia lui Mihai Viteazul din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Febra manifestărilor PRO sau CONTRA proiectului de la Roșia Montană a avut un nou episod și în fața statuii lui Mihai Viteazul din Alba Iulia. Un grup de 10 tineri, asistați de sociologul Claudiu Ștefani, membru PNL Alba, au organizat un protest de 10 minute împotriva începerii exploatării aurului de la Roșia Montană.

Pe un fond sonor improvizat și ”înarmați” cu fâșii de pânză pe care scria ”Salvați Roșia Montană”, tinerii au defilat prin zona Pieței Cetății pentru a atrage atenția turiștilor și localnicilor care așteptau să vadă un nou episod al luptelor dintre daci și romani realizat de voluntarii Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia.

Video și foto au fost transmise de un cititor, prin intermediul rubricii Stirea ta pe Alba24

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. gigi

    sâmbătă, 07.09.2013 at 16:39

    Domnul Stefani nu are nicio legatura cu acest flash-mob, pur si simplu a solidarizat.

  2. Cristi Pascal

    sâmbătă, 07.09.2013 at 23:54

    Domnul Claudiu Stefani nu a fost invitat si nici nu a asistat sub nicio forma flash-mobul. S-a intamplat sa apara in poza fara nicio implicare dorita de catre organizatorii flash-mobului.
    Organizatorii flash-mobului se dezic de orice implicare a acestuia.

    • Claudiu Stefani

      luni, 17.02.2014 at 22:58

      Gresit am fost invitat sa particip…nu de tine e adevarat…

  3. cristian

    duminică, 08.09.2013 at 00:36

    PRECIZARE:
    Tinerii prezenti la acest flashmob NU au fost asistati de dl. Stefani. Dansul a fost doar un simplu spectator, neavand nicidecum vreun rol in organizarea acestei actiuni de protest.
    Asadar, va rugam NU asociati protestele noastre cu niciun partid politic, pentru ca toate partidele politice sunt asociate cu RMGC!
    Multumim!

    • Claudiu Stefani

      luni, 17.02.2014 at 22:57

      Te-ai gandit macar un moment ca oamenii au si pareri si pozitii proprii? Sau nu poti iesi din tipul asta de gandire stramba….

  4. Dumitrita

    joi, 30.01.2014 at 14:18

    Interesant. Stefani Claudiu este unul dintre cei 3 lideri care organizeaza proteste in Alba Iulia si Campeni in fiecare duminica timp de cateva luni si care este nelipsit din fruntea norodului de protestatari. Iar acum se dezic de el….ca sa nu fie acuzat de UAB oare ca scoate studentii la proteste?
    E lider sau nu e lider? ca peste tot apare la microfon spunandu-si of-ul sub emblema Uniti salvam, dar nu si in Alba Iulia. mai ce cucuvea mai e si asistentul acesta…

  5. Claudiu Stefani

    luni, 17.02.2014 at 22:54

    Soparlita cu „asistarea participantilor la flash mob” insinuata in stire reprezinta o incercare (reusita) de dezbinare a opozantilor fata de proiectul de la Rosia Montana. La fel si precizarea apartenentei politice. In mintea unora, apartenenta la un partid este condamnabila si obligatoriu un membru de partid nu poate avea alta parere decat cea exprimata de un lider al acestuia. Faptul ca un membru de partid poate avea o parere si pozitie diferita de a unui lider din acel partid nu pare sa incapa in gandirea plina de clisee a unora. Eu am participat la acel eveniment in semn de solidaritate si nu din alt motiv. Se pare ca asta e greu de inteles de catre unii. Consideratiile la adresa implicarii mele in organizarea protestelor sau legate de activitatea mea la universitate sunt de asemenea rauvoitoare. La UAB exista libertate de opinie si nimeni nu ne obliga sa sustinem ceva, fiecare e liber sa faca ce ii dicteaza constiinta. Ideea asta ca apartenenta la o institutie te determina sa ai o anumita pozitie este o alta reminiscenta de gandire totalitara. In ce priveste ziaristii de la Alba 24 consider ca a fost un gest urat care nu poate fi inteles altfel decat o mana de ajutor oferita companiei. Oare cata publicitate o fi platit RMGC acestei publicatii ca sa se preteze la o asemenea magarie?

    • moderatorul de serviciu

      marți, 18.02.2014 at 07:49

      @Claudiu Stefani, nu exagera,nu interpreta. informatia a fost simpla si curata. ai fost acolo si gata. nu stiu de ce trebuie sa te justifici daca si decizia partidului la nivel cetral a fost la fel ca a ta. informatiile nu sunt gresite. nu mai rasuci mintile oamenilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax