Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA PE ALBA24.RO: Drumul vechi al Pianului, impracticabil de trei zile. Cinci case construite pe câmp sunt izolate

Publicat

Un cititor al ziarului Alba24.ro ne-a comunicat faptul că drumul „vechi al Pianului” care duce la un transformator electric, DJ 704A, este impracticabil de trei zile pe o porțiune de 800 m, din cauza zăpezii. În apropierea acestui drum, în câmp, sunt cinci case, care au rămas izolate.

Locul în cauză se găsește la aproximativ 2 km de Sebeș, la ieșire spre Deva, lângă drumul ce duce la stația electrică, potrivit informațiilor de la cititor. Acesta susține că a sesizat autoritățile de mai multe ori, iar acestea nu au intervenit pentru deszăpezire.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Albanezul

    vineri, 14.12.2012 at 21:23

    Ba cititorule si tu tanti Adina, dar in munte unde de mii de ani sunt la distante unii de altii doar prin carari de zapada, ce ar trebui sa faca autoritatile? Acel drum este ca autostrada Transilvania. Pleaca de nicaieri si duce nicaieri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax