Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24.RO: Locuitorii din Oarda de Jos reclamă drumuri blocate din cauza zăpezii. Vezi precizările ADP

Publicat

Un cititor Alba24 ne-a transmis că locuitorii de pe străzile ce fac legătura între Oarda de Jos şi Oarda de Sus se confruntă cu probleme din cauza carosabilului acoperit de zăpadă.

Potrivit precizărilor acestuia, strada Cedrului este blocată de miercuri dimineaţa, iar pe strada Victoriei se circula foarte greu. „Vreau să vă anunţ că eu, personal (sunt singur că au mai fost şi alte persoane), am luat legătura cu societatea Salprest, cu Primăria, dar nimeni nu face nimic. Doamne fereşte să fie nevoie de ambulanţă, pompieri etc.”

Reprezentanţii Administraţiei Domeniului Public Alba Iulia contactaţi de Alba24 au declarat că în zonă (strada Cedrului) s-a intervenit, miercuri, la ora 15.40, pentru a doua oară în aceeaşi zi, iar arterele sunt deschise traficului rutier. Se circulă în condiţii de iarnă, însă nu sunt drumuri blocate pe aria de intervenţie ce revine ADP şi Salprest, adică un număr de 138 de străzi din municipiul Alba Iulia şi localităţile apropiate, din cele 580 în total.

UPDATE: Un localnic din zonă a transmis, joi, un alt mesaj, în care arată că: „Nici în cursul zilei de 13.12.2012 nu s-a deblocat strada Cedrului, din Oarda. La ora 17.10, am sunat la Salprest, ni s-a spus ca doar mâine se va rezolva problema, este a doua zi când o stradă din oraşul european Alba Iulia este blocată din cauza zăpezii”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vasile

    joi, 13.12.2012 at 08:02

    Ieri 12.12.12 la ora 17.10 am incercat si eu sa trec pe aceasta strada din Oarda (Cedrului) care era commplet blocata cu napeti de pana la 1m. Nu cred ca strada a fost deschisa la ora 15.40 cum sustin reprezentantii Domeniului Public!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax