Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ştirea ta pe Alba24.ro: Vezi cum fac „curățenie” angajații Apelor Române, pe malul unui râu, în cinstea „Zilei Mondiale a Apei”

Publicat

În data de 22 martie, s-a sărbătorit Ziua Mondială a Apei. La Alba Iulia, în timp ce şefii Apelor Române au consumat multă energie aducând omagii veritabile acestei zile, unii angajaţi ai companiei au pregătit terenul într-un stil autohton, original. În ultimele zile, câţiva muncitori şi-au făcut apariţia pe malurile unor râuri din judeţ şi, cu uneltele la mână şi cu cizmele în picioare, s-au „ocupat” de gunoaiele din aceste zone.

Un cititor Alba24.ro a surprins şi ne-a semnalat o astfel de situaţie. Este vorba despre doi angajaţi ai Apelor Române care l-au impresionat prin metoda originală de a îndepărta (la propriu) deşeurile care „împodobesc” malurile apelor.

În loc să fie stânse, gunoaiele plutitoare, erau împinse de la mal pentru a fi luate de  curenții apei.


Redăm o parte din textul trimis :

În loc să strângă gunoiul şi să îi dea foc pe marginea râului, aşa cum au mai făcut acum un an, aceştia au luat gunoiul din faţa lor şi pur şi simplu l-au aruncat mai încolo, gunoi care evident că în următoarea creangă iarăşi se va prinde şi va rămâne acolo„.

Este de menţionat, desigur, că acesta este un exemplu care nu generalizează activitatea angajaţilor Apelor Române sau ai altor companii similare

După „curățenia” făcută de angajații Apelor Române , de Ziua Mondială a Apei, zona respectivă a fost făcută lună de un grup de voluntari (foto de la finalul articolului).



Sursa info&foto: Smeu Mare Viorel Titus

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax