Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA pe Alba24: Sătenii din Ciugud și Șeușa își păzesc pe rând recoltele de animalele directorului adjunct al DSVSA

Publicat

img-20170822-wa0008 ”Stimată redacţie vă scriu din partea unor locuitori din satele Ciugud şi Şeuşa. În ultimele luni nu main avem linişte, din cauza unei turme de vaci, şi a câtorva cai care  ne distrug culturile, atât de pe terenurile agricole, cât și din grădinile aflate lângă case. Vacile şi caii aparţin lui Bîcu Severus Mircea despre care ştim că este director adjunct la DSVSA Alba. Turma de vaci este lăsată liberă în păşunea dintre Ciugud şi Şeuşa şi de multe ori acestea intră în culturile de porumb, cereale şi chiar în curţi sau în grădini.

L-am înştiinţat pe proprietar despre pagubele create de animalele sale, dar acesta nu ne-a băgat în seamă lucru pe care l-a făcut şi cu autorităţile locale din comună, sfidându-ne de fiecare dată. Din câte ştim, acest domn Bîcu Severus Mircea nu are vacile şi caii înregistraţi în registrul agricol al comunei Ciugud, dar acest lucru nu îl împiedică să le păşuneze aici şi să îşi bată joc de munca noastră.

Până când autoritatile vor rezolva problema cu proprietarul vacilor, vom fi nevoiti să ne păzim culturile pe rând, pentru a munca noastră din timpul verii să nu fie distrusă de aceste animale”.

img-20170822-wa0002

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax