Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA pe Alba24: Strada Vasile Goldiș din Alba Iulia, blocată din cauza unei parcări nesimțite

avatar

Publicat

Circulația pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia a fost blocată din cauza unui șofer care și-a lăsat mașina parcată în drum.  Autoturismul ocupa aproape jumătate din stradă, iar din această cauză autobuzele nu au mai putut trece și au blocat drumul.

O mașină parcată aiurea a încurcat serios circulația în Alba Iulia, într-o zonă în care oricum traficul se desfășoară greu, la orele de vârf. Strada Vasile Goldiș a fost blocată dintr-un capăt în altul după ce un șofer și-a lăsat mașina, pe jumătate, în drum.

Spațiul lăsat nu a fost suficient, iar autobuzele nu au reușit să se încadreze.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998.

2 Comentarii

2 Comments

 1. avatar

  Cetatean

  luni, 06.11.2017 la 18:51

  In Alba Iulia,totul este posibil. Toata lumea parcheaza pe unde ii taie capul, toti soferii vorbesc in mers la telefon (din 10 soferi, 7sau8 vorbesc la telefon). Nu se mai respecta semnele(sagetile)de la semafoare(vezi intersectia OMV-Stadion). Nu se mai respecta nimic, de fapt anormalul a devenit normal asa ca sa nu ne mai miram.

 2. avatar

  Bomba Atomica

  luni, 06.11.2017 la 19:33

  Si politia locala ce face ? iara dorm la caldurica pe salar nesimtit de mare !?!

  Politia locala nu are rostul in alba si nici Primarul Corupt care nu e in stare sa adopte vro lege sa interzica stationarea pe carosabil decat in parcari ! drumul nu e parcare dobitocii de 0 lei…….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

Publicitate

ACTUALITATE

Concediul paternal ar putea să fie prelungit la 10 zile lucrătoare. Proiect legislativ, la Senat

avatar

Publicat

Concediul paternal ar putea să fie prelungit de la 5 zile cât este în prezent, la 7 zile sau chiar 10 zile lucrătoare, potrivit unui proiect de lege înregistrat la Senat.Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii concediului paternal nr.210/1999 a fost înregistrată la Senat pentru dezbatere în data de 12 octombrie. În primele trei […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Alba Iulia: Peste 3 milioane de lei pentru toalete ecologice. Primăria a lansat licitația pentru următorii patru ani

avatar

Publicat

Municipiul Alba Iulia pune la bătaie peste 3,1 milioane de lei pentru închirierea și întreținerea unor toalete ecologice, în următorii patru ani. Suma este fără TVA, dar, în urma licitației care va avea loc în 31 octombrie 2018, ar putea scădea, în cazul în care vor exista mai mulți ofertanți. Este vorba despre 57 de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman: PSDragnea taie 226 de posturi didactice în județul Alba

avatar

Publicat

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a transmis că sub conducerea PSD-ALDE, problemele din educație s-au adâncit și mai mult. „În calitate de parlamentar PNL de Alba am atras atenția de nenumărate ori asupra modului total neprofesionit prin care Inspectoratul Școlar Județean înțelege să conducă destinele învățământului din Alba. Spun asta pentru că pe cei […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

METEO de WEEKEND în ALBA: Vremea se răceşte şi va ploua. Prognoza pentru perioada 19-21 octombrie

avatar

Publicat

Temperaturile mai scad cu câteva grade, în acest weekend, în judeţul Alba. Maximele vor fi de 19 grade, vineri şi coboară la 15 grade, duminică. La munte, pe timp de noaptea, vor fi temperaturi cu valori sub zero grade Celsius. De asemenea, sunt anunţate perioade cu ploi.Vă prezentăm condiţii meteo în localităţi din Alba, în […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate