Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA pe Alba24: Strada Vasile Goldiș din Alba Iulia, blocată din cauza unei parcări nesimțite

Publicat

YouTube video

Circulația pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia a fost blocată din cauza unui șofer care și-a lăsat mașina parcată în drum.  Autoturismul ocupa aproape jumătate din stradă, iar din această cauză autobuzele nu au mai putut trece și au blocat drumul.

O mașină parcată aiurea a încurcat serios circulația în Alba Iulia, într-o zonă în care oricum traficul se desfășoară greu, la orele de vârf. Strada Vasile Goldiș a fost blocată dintr-un capăt în altul după ce un șofer și-a lăsat mașina, pe jumătate, în drum.

Spațiul lăsat nu a fost suficient, iar autobuzele nu au reușit să se încadreze.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Cetatean

    luni, 06.11.2017 at 18:51

    In Alba Iulia,totul este posibil. Toata lumea parcheaza pe unde ii taie capul, toti soferii vorbesc in mers la telefon (din 10 soferi, 7sau8 vorbesc la telefon). Nu se mai respecta semnele(sagetile)de la semafoare(vezi intersectia OMV-Stadion). Nu se mai respecta nimic, de fapt anormalul a devenit normal asa ca sa nu ne mai miram.

  2. Bomba Atomica

    luni, 06.11.2017 at 19:33

    Si politia locala ce face ? iara dorm la caldurica pe salar nesimtit de mare !?!

    Politia locala nu are rostul in alba si nici Primarul Corupt care nu e in stare sa adopte vro lege sa interzica stationarea pe carosabil decat in parcari ! drumul nu e parcare dobitocii de 0 lei…….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax