Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE ŞTIREA TA pe ALBA24: Trafic îngreunat pe DN1, în zona Sântimbru, după un CARAMBOL în care au fost implicate trei maşini

Publicat

coloana masini Şoferii care circulau joi după-amiaza după ora 17.00 pe DN1, între Alba Iulia şi Teiuş, au semnalat circulaţie îngreunată în urma unui accident rutier uşor, în care au fost implicate trei maşini.

Din primele informaţii primite la redacţie de la participanţi la traficul rutier, coloanele de maşini se formaseră pe câţiva kilometri, în zona Sântimbru.

Tamponarea s-a produs în zona benzinăriei Florea.

Potrivit unor date de la faţa locului, autoturismele, printre care un Audi, au fost avariate uşor.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba,  „la ora 16.28, pe DN 1, la kilometrul 387, în afara localității Sântimbru, K.I., de 50 de ani, din comuna Galda de Jos, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Baia Mare, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-l doilea autoturism a fost proiectat în autoturismul care circula în faţa sa şi care era condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Timişoara.

În urma accidentului, două femei, de 33 şi 65 de ani, ambele pasagere pe bancheta din spate a ultimului autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare”.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax