Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA pe ALBA24: Trafic îngreunat, pentru niște becuri, în zona podului peste Mureș de la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș

Publicat

coloana masini Un cititor Alba24 ne-a semnalat că la ieșirea din Alba Iulia spre Sebeș, traficul auto este îngreunat, marți seara,  din cauza unor lucrări la iluminatul public pe podul peste râul Mureș. Coloana se întinde între pasarela de la Partoș și podul peste Mureș, iar circulația este dirijată de doi agenți de la Poliția Locală.

În plină febră a Sărbătorilor de iarnă, când toată lumea aleargă să-și facă aprovizionarea pentru întâmpinarea Crăciunului mai multe lucrări la iluminatul public au blocat atât circulația de tranzit de pe Centura ocolitoare a municipiului Alba Iulia cât și cea dinspre centrul orașului pe direcția Sebeș.

Zeci de mașini stau în coloana formată unde se poate circula doar pe un singur sens , din cauza utilajelor firmei care se ocupă cu iluminatul public în zona respectivă.

Potrivit unor conducători auto care ne-au sesizat problemele din zonă, din cauza traficului aglomerat se poate sta în coloană până la 30 minute. Lucrările vizează schimbarea becurilor care asigură iluminatul pe podul de peste Mureș și au început la ora 18.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax