Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: Turme de porci, câini și mormane de gunoi pe strada Ion Budai Deleanu din Alba Iulia

Publicat


alba-iulia1 Mizerie de nedescris și animale care se plimbă prin gunoaie. Aceasta este imaginea pe care trebuie să o suporte locuitorii de pe strada Ion Budai Deleanu. Aceștia se plâng de faptul că autoritățile locale nu se interesează de această zonă și că, din cauza gunoaielor, a câinilor și a porcilor care se strâng în jurul tomberoanelor, nu își pot lăsa copiii să se joace în fața blocului. 

Informația ne-a fost furnizată de un cititor Alba24.ro care a și trimis o fotografie realizată marţi dimineață, în care se vede o adevărată turmă de porci și doi câini care caută nestingheriți prin gunoaiele lăsate pe asfalt, pe două locuri de parcare.

În acea zonă au fost văzuți de mai multe ori porcii care ajung și pe carosabil și încurcă circulația.

„Nu este prima dată când spectacolul mizeriei se dezlănțuie pe o stradă apropiată de unde locuiesc. Este vorba de strada Ion Budai Deleanu, intersecție cu Gheorghe Șincai, vis a-vis de magazinul Dedeman. Totul este amplificat de prezența animalelor, porci și câini, care caută nestingherite în rămășițele alimentare. Ar fi interesant să fie promovată și această imagine a orașului nostru, nu doar Cetatea, zonele istorice, sau amenajările nou realizate. Unde este implicarea primăriei în problema aceasta? Exista o așa-zisă poliție locală pe care însă nu am văzut-o niciodată în zonă. Degeaba este lege dacă nu este aplicarea legii. Acest focar de mizerie, infecție și lipsă de civilizație primară nu-l vede nimeni? Gunoiul este scos din containere sau depus lângă tomberon. Ori primăria să ia măsuri pentru a nu se mai întâmpla astfel de lucruri prin aplicarea legii, ori să contracteze firma de salubrizare astfel încât sa curețe în fiecare zi toate mizeriile, indiferent dacă sunt în containere sau nu. Într-o astfel de zonă trebuie saă ne creștem copiii și ne mirăm că nu se mai pot juca în fața blocului cum o făceam noi odinioară”, a transmis cititorul Alba24.ro.

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au precizat că verifică situaţia din teren, alături de firma de salubritate.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. .

    marți, 03.11.2015 at 15:34

    Cred ca trebuie precizat si ce fel de locuitori sunt in acea zona din imediata apropiere a Dedeman. Acolo numai armata poate stabili ordinea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax