Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: Un șofer și-a parcat „bolidul” în dreptul unei treceri de pietoni semaforizată din Alba Iulia

Publicat

auto parcare Din seria”parcărilor nesimțite” din Alba Iulia vă prezentăm bolidul unui albaiulian (foto), care a parcat pe trotuarul din dreptul trecerii de pietoni, din intersecţia străzii Tudor Vladimirescu cu Bulevardul Republicii, zona Ampoi III. Situaţia a fost sesizată de un cititor Alba24 care spune că şoferul nu este la prima abatere şi că a făcut o obişnuinţă din a-şi lăsa mașina la intrarea pe trecerea de pietoni. Cititorul ne mai scrie că fata lui a fost „apostrofată” de acest şofer când vroia să treacă pe la trecerea de pietoni, pe motiv că aştepta culoarea verde la semafor, pe locul lui de parcare.

Una este să parchezi regulamentar şi să laşi un spaţiu de 1,5 metri pentru pietoni şi alta este să îţi laşi maşina la loc de cinste pe tot trotuarul. Potrivit unui cititor Alba24, care ne-a sesizat parcarea bolidului pe trotuarul de la semafoarele din Ampoi III, şoferul are pretenţia să îşi găsească liber „preţiosul” loc de parcare.

„Autoturismul din imagine este mai tot timpul parcat pe trotuarul din intersecția Ampoi III, chiar în dreptul trecerii de pietoni, pe unde ar trebui să treacă pietonii. Eventual dacă ar deschide ușile. Odată, fata mea, dorind să treacă pe trecere, a fost apostrofată de acest șofer, care voia să-și ocupe prețiosul loc de parcare…”, este mesajul pe care cititorul Alba24 l-a trimis împreună cu fotografia.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Benzinaru

    miercuri, 15.10.2014 at 22:37

    Cand esti patron de benzinarie in Alba ,toata lumea e a ta,inclusiv trotuarul si politia.Mai putin bunul simt.

  2. lupu sur

    joi, 16.10.2014 at 01:00

    Daca era Dacia mea, imi lipeau amenzi si pe roti si pe teava de esapament.

  3. mdda

    joi, 16.10.2014 at 09:51

    Toti pietoni care stau la semaforul unde are dl cu benzinaria loc de parcare, sa i se zgarie bolidu , poate invata si el respectarea semenilor lui, ca oameni. Ai bani multi dar iti lipseste bunul simt. Unde sunt cei care dau amenzi? Alimenteaza masiniile :).

  4. alex

    joi, 16.10.2014 at 13:29

    chema politia sa ii dea amenda!

  5. Jiji

    joi, 16.10.2014 at 22:34

    mai putem vedea zilnic un „bizon” care-si parcheaza „caruta” tot pe trotuar si tot langa o trecere de pietoni (cei care trec pe Motilor prin dreptul Art Instal stiu bine)… si care, functie de directia de mers, intoarce pe loc peste trecerea de pietoni si peste linia continua, pentru ca pentru el legile nu conteaza. deh, ii este lene sa ocoleasca, dar sa respecte codul rutier. domnul in speta este prea important pentru legile din tara aceasta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax