Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ştirea ta pe Alba24: Un utilaj de la firma care lucrează la autostradă a blocat traficul pe DN7, între Cioara şi Şibot

Publicat

Un cititor Alba24 ne-a semnalat, duminică, un incident petrecut pe DN7, care a încurcat traficul rutier pentru mai mult timp. Din fotografiile transmise, se poate observa cum un utilaj de amenajare a drumului este „agăţat” de un TIR-cisternă înmatriculat în Bulgaria. Şoferii au fost nevoiţi să aştepte minute în şir până circulaţia a fost reluată.

Persoanele care au circulat cu maşina, duminică, pe DN7, între Şibot şi Cioara, în judeţul Alba, au avut surpriza să găsească pe şosea un utilaj de amenajare a drumului „încurcat” într-un TIR. Mai bine zis un finisor asfalt, pe care o echipă de la firma „Strabag” care lucrează la autostradă îl transporta pe şosea s-a dovedit a fi prea lat ca să mai permită trecerea altor autovehicule de mare tonaj pe lângă el.

Un TIR-cisternă înmatriculat în Bulgaria nu a reuşit să circule pe banda de sens opus şi a agăţat utilajul. Şoferii care deja se aflau în coloană în urma utilajului, pentru că acesta circula cu viteză mică, iar depăşirile erau condiţionate de ce venea din sens opus au făcut „test de răbdare” până cele două autovehicule au fost puse din nou în mişcare.

Dacă sunteţi martorul unui eveniment pe care doriţi să-l aduceţi în atenţia cititorilor, puteţi transmite în continuare detalii, fotografii sau video la Ştirea ta pe Alba24.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax