Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ştirea ta pe Alba24: Vedeţi cum „se îngrijesc” albaiulienii de bunurile publice din Cetatea Alba Carolina

Publicat

Eforturile costisitoare ale administraţiei locale din Alba Iulia de a transforma Cetatea Alba Carolina într-o destinaţie atractivă pentru turişti sunt, din păcate, afectate de nepăsarea albaiulienilor, care nu şi-au impregnat încă în conştiinţă că trăiesc într-un oraş istoric. O parte dintre cetăţenii municipiului au luat „motamo” spusele primarului Mircea Hava, potrivit căruia „Cetatea este a albaiulienilor”, aşa că se comportă pe spaţiile publice mai ceva ca în ograda personală.

Un cititor Alba24 ne-a atras atenţia asupra modului în care cetăţenii oraşului ştiu să îngrijească bunurile publice achiziţionate pe bani grei, iar, în sprijinul afirmaţiilor sale, acesta a trimis şi fotografii realizate pe aleea de intrare în şanţurile Cetăţii, în apropiere de strada Apulum. Imaginile ne arată lampadare distruse şi aruncate la pământ, dar şi bucăţi de piatră smulse efectiv de pe treptele exterioare.

Cititorii noştri care mai întâlnesc situaţii sau evenimente care pot face obiectul unei ştiri pot să ne trimită imagini şi text, la secţiunea Ştirea ta pe Alba24, iar noi le vom publica.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. Alex Danila

    sâmbătă, 21.04.2012 at 16:20

    materialul de mai sus arata respectul unor albaiulieni(intre ghilimele), pentru eforturile administratiei locale.ei isi doresc probabil un oras cu o cetate in paragina,asa cum era acum 10 ani.trist

  2. eu

    sâmbătă, 21.04.2012 at 16:50

    Primaria stie de aceasta situatie? Sper sa se rezolve cat mai curand problemele si sa puna camere de supraveghere sau paznici pentru ca altfel tot ce se face e sortit distrugerii de niste tarani.

  3. Albaiulian

    sâmbătă, 21.04.2012 at 17:05

    Am observat si eu ieri, cand coboram spre centru, toate tortele erau sparte. Rusine celor care nu au niciun gram de bun simt( tiganii, boschetarii, betivii)!!!

  4. Adi

    sâmbătă, 21.04.2012 at 20:18

    Cred ca mai degraba opozitia e in stare de asa ceva

    • el estee

      luni, 23.04.2012 at 12:12

      opozitia nu distruge..opozitia protesteaza contra puterii! opozitia vrea un oras mai bun nu o umbra a unui oras.

  5. Gogu

    duminică, 22.04.2012 at 09:07

    Trebuie urgent puse camere de supraveghere in cetate pentru ca altfel toata munca e in zadar. Din pacate, pentru unii dintre albaiulieni nu se poate vorbi de spirit civic; pentru acestia doar frica pazeste pepenii. Daca nu se va face un sistem performant de supraveghere video in cetate o sa .vedem cum lampioanele, bancile si chiar statuile montate in cetate vor orna curtile unor „concetateni” de-ai nostri. Cu pavele se pare ca deja au inceput. Singura solutie este supravegherea video serioasa si toleranta zero fata de hoti!

  6. bosss

    duminică, 22.04.2012 at 13:56

    sa le iei pe tigani de oua

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax