Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA PE ALBA24 | VIDEO: Tânăr din Alba Iulia, filmat după ce a intrat cu mașina într-un stâlp, în față la BCR. Era sub „aburii” lui Bachus

Publicat

accident BCR alba iulia În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00.03, un accident rutier s-a produs în Alba Iulia, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, în față la sediul BCR. Un cititor Alba24 ne-a trimis un video, care a fost filmat după ce un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat public.

Cititorul Alba24 ne-a ma scris că șoferul care a provocat accidentul era băut, iar după ce și-a dat seama de ce a făcut a vrut să fugă de la locul faptei. Video a fost filmat înainte, ca un echipaj de poliție să ajungă la accident.

Sâmbătă noaptea un șofer, a provocat un accident pe Bulevardul Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, în curba din fața sediului BCR. Acesta a intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat public, iar un cititor Alba24  a filmat accidentul de la balconul apartamentului său. Acesta ne-a scris că șoferul era și „puțin băut”.

„Înainte să vină poliția a vrut să fugă, dar am strigat să nu fugă că îl filmăm” ne-a transmis cititorul Alba24.

Din informațiile primite de la reprezentanții IPJ Alba, șoferul este un tânăr de 25 de ani din Alba Iulia, D.P.A, care conducea un autoturism marca Toyota. Nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat într-un stâlp de iluminat public de pe marginea drumului. Stâlpul aparține Primăriei Alba Iulia.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,7 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul de 25 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice și a provocat un accident cu pagube materiale.

Dacă surprindeți situații sau evenimente pe care le considerați de interes pentru comunitate, așteptăm informații și imagini pe Știrea Ta pe Alba24.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. d.p.a

    luni, 29.12.2014 at 09:26

    Doamne da ala care mai filmat sa patesti la fell… S sa specific clar nu am dat sa fug k mam dus la oameni la masina sa ma ajute sa o scot din drum… Nesimtitilorr ce sunteti si mincinosilorrrr

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax