Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

ȘTIREA TA: Peste 60 de locatari ai unui bloc din Alba Iulia, lăsați fără gaze și apă caldă. Ce s-a întâmplat

Publicat

Peste 60 de persoane care locuiesc în cele două scări ale blocului ANL de pe strada Arieșului din Alba Iulia au fost lăsate duminică dimineață fără gaze naturale, după ce au semnalat o serie de defecțiuni la contoarele de gaz. 

O echipă a furnizorului de gaz a mers de dimineață, a verificat instalațiile, apoi muncitorii au decis să sisteze furnizarea gazelor naturale.

Mai mult de atât, locatarii au fost îndrumați să își găsească o firmă privată care să le repare contoarele defecte, dar până atunci oamenii nu au gaze și automat nu au nici apă caldă, deoarece centrala termică a blocului nu poate funcționa fără agent termic. 

Situația a fost detaliată pentru Alba24.ro de un locatar al blocului. Ce spune acesta:

Duminică dimineață, în cele două scări ale blocului se simțea un miros foarte puternic de gaz, iar locatarii au apelat la compania de gaze pentru a trimite o echipă.

La fața locului s-au prezentat mai mulți muncitori care au verificat contoarele și au descoperit unde sunt problemele. Potrivit locatarului, la o scară au fost descoperite 3 contoare cu probleme, iar la a doua scară aproape toate sunt defecte.

Muncitorii le-ar fi spus locatarilor că repararea contoarelor nu ține de ei, ci trebuie să își găsească un privat care să le rezolve problema.

Drept urmare, au sistat alimentarea cu gaze naturale în cele două scări de bloc și au plecat de la fața locului. Acum, locatarii au rămas fără gaze și fără apă caldă deoarece centrala blocului nu poate funcționa fără gaze naturale.

Potrivit ISU Alba, duminică, ”de la ora 11:15, ISU Alba a fost solicitată prin mai multe apeluri 112 cu privire la <miros persistent de gaz> la mai multe adrese din municipiul Alba Iulia.

Delgaz Grid ne-a informat că s-a produs o defecțiune tehnologică prin care rețeaua de distribuție a fost supraodorizată cu mercaptan.

6 echipe de intervenție ale Delgaz Grid sunt în teren pentru soluționarea defecțiunilor apărute.

Facem apel populației afectate pentru luarea măsurilor de protecție, aerisire și ventilare a spațiilor în care se simte miros de gaz, ulterior să anunțe incidentul și adresa la nr. 0800800928 – Delgaz Grid”, se arată într-un comunicat al instituției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. dan

    duminică, 26.07.2020 at 17:54

    aceeasi prostie s-a facut in aceasta dupa amiaza la bl E2 pe str, Margaretelor. au venit meseriasii au facut masuratori si au luat decizia de sistare a gazelor pe motiv ca sunt scapari la contoarele a 8 apartamente, dar va aduc la cunostinta ca acesti meseriasi au schimbat contoarele pe scara in urma cu cateva luni.bineinteles ca nu au vrut sa faca ei interventia si ne-au trimis si pe noi la acele firme private. oare locatarul nu raspunde de instalatie de la contoar la consumatorii casnici? exploatarea conductelor nu intra in sarcina furnizorului? sa va fie rusine domnilor de la gaz care v-ati impartit afaceriloe in mai multe firme capuisa sa ne luati banii

  2. cucubau

    luni, 27.07.2020 at 13:17

    Si la blocul 02B (BCR-centru) s-a intamplat la fel. Ne-au dat supradoza de mercaptan, am sunat, au venit, au sistat, au plecat. Nicio relație. Se pare ca doar cei care au sunat i-au inchis. Se joacă cu gazu-n teava. Dacă se recunoaște defecțiunea e sarcina lor la remediere. Asteptam cu drag .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax