Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA: Probleme în alimentarea cu apă, la Alba Iulia. Muncitorii au uitat să dea drumul la rețea, după finalizarea lucrărilor

Publicat

Mai mulți albaiulieni au rămas vineri seara fără apă potabilă, după ce muncitorii care au efectuat lucrări în zona cartierului Ampoi 3 ar fi uitat să dea drumul la rețea. 

„Nu se mai lucrează de la ora 16:00, dar au uitat să dea drumul la apă. Stau oamenii fără apă cu copii mici nespălați de azi dimineață, căci asociația nu a fost informată. Asociația este informată când se majorează tarifele”, ne-a transmis cititorul Alba24.

Reamintim faptul că reprezentanții Apa CTTA SA Alba au transmis că în zilele de 12 și 13 octombrie, între orele 08:00 și 18:00, erau programate lucrări de cuplare a rețelei de apă, corelate cu lucrările la proiectul de mobilitate 1 și 2 din municipiul Alba Iulia.

„În timpul acestor lucrări, furnizarea apei va fi întreruptă temporar și vor fi afectate străzile: Bulevardul Republicii (Tronson Gh. Șincai – T. Vladimirescu), Emil Racoviță, Arieșului, Tudor Vladimirescu (Tronson Târgului – Republicii)”, au precizat reprezentanții operatorului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Weber Adrian

    sâmbătă, 14.10.2023 at 10:35

    Un plan de mobilitate de tot rasul . Accesul in cartierul Ampoi 2 este blocat de cateva zile , suntem tratati ca si cartier de mana a doua …fara cuvinte .In alte cartiere au gasit alte solutii dar aici pe singurul drum de iesire din cartier nu se poate circula . Va asteptam sa veniti in cartier inainte de votare !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax