Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Stop abuz”- campanie în mai multe școli din județ, derulată de Consiliul Elevilor, Forum Apulum și IPJ Alba

Publicat

Consiliul Județean al Elevilor Alba în colaborare cu organizația neguvernamentală Forum Apulum din Alba Iulia și cu Inspectoratul Județean de Poliție Alba anunță debutul campaniei ,,Stop Abuz” cu scopul, creșterii gradului de conștientizare și a rezolvării problemelor aduse de abuz în școală, dar și în afara acesteia.

Începând cu data de 9 Martie 2020, delegați ai Consiliului Județean al Elevilor împreună cu membri ai Inspectoratului Județean de Poliție Alba, vor organiza prezentări și discuții cu elevi din 8 unități școlare din județ.

De asemenea, pe tot parcursul lunii Martie postările de pe toate platformele de socializare ale Consiliului Județean Alba, se vor concentra pe oferirea de informații și detalii despre diversele forme de abuz și efectele pe care acesta le are asupra victimelor sale.

Prin Campania ,,Stop Abuz!”, Consiliul Județean al Elevilor Alba luptă pentru o școală sigură în care abuzurile de orice tip să nu mai reprezinte o problemă și își dorește să sprijine elevii care trec prin situații de abuz, au transmis reprezentanții organizației. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax