Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

STP a suplimentat temporar numărul de autobuze pe cele mai circulate rute din oraşul Alba Iulia. Alte măsuri pe timp de ger

Publicat

rute autobuz Numărul de autobuze pe cele mai circulate rute din oraşul Alba Iulia a fost suplimentat de STP, în perioada avertizării meteo de ger. Măsura a fost anunţată de primarul Mircea Hava, pe Facebook.

“La momentul acesta (9.30 – n.r.) a intrat în vigoare dispoziția prin care am solicitat suplimentarea autobuzelor pe rutele 103 și 104. La interval de 5 minute, între orele 6-20. Inclusiv în ziua de miercuri. Vorbim de cele mai folosite rute din oraș. Ar trebui să renunțăm, pe cât posibil, la legătura ombilicală dintre om și mașină, măcar două zile”, a scris primarul pe Facebook.

Traseul 103 este Gară – Centru – Ampoi 3 – Cetate – Gară. AICI, detalii.

Traseul 104 este Gară – Cetate – Ampoi 3 – Centru – Gară. AICI, detalii.

De asemenea, primarul a amintit de deschiderea punctelor de prim ajutor operate în parteneriat cu Crucea Roșie Alba.

De luni, vor fi disponibile trei puncte de prim ajutor în contextul avertizării meteo de ger. Acestea se regăsesc în holul primăriei, lângă sediul BCR Cetate şi în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia. Asistente medicale de la Crucea Roşie şi voluntari sunt prezenţi în aceste locaţii, unde se oferă ceai cald şi recomandări pentru prevenirea îmbolnăvirilor în această perioadă.

Judeţul Alba şi alte zone din ţară sunt sub avertizare meteo Cod Portocaliu de ger persistent.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax